Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Sieć
NB
“Jeśli ktoś używa więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to jest to osoba z zaburzeniami własnej wartości”dagusia_d pisze:drogi Play4You - 2 miesiące!!!!! rozwiązujecie zgłoszenie 43797972. uda Wam się w tym roku?
Zauważyłem, że to zawsze panie tak emocjonalnie reagują na tym forumdagusia_d pisze:drogi Play4You - 2 miesiące!!!!! rozwiązujecie zgłoszenie 43797972. uda Wam się w tym roku?
Telefon jest bez sim locka, w prawym górnym rogu ekranu, czy tam lewym widnieje napis Play, jakieś odrazu konfigurację mi pobrało, ale ani smsów wysyłać nie mogę ani nie ma mowy o rozmowach. W takim razie zadzwonię i się dowiem.play4you2 pisze:Masz możliwość wykonywania aktywności od razu. Telefon jest bez sim-locka?
nieprawda. Najpierw zgłoś się osobiście do salonu i zarejestruj numer, bo inaczej wogóle Ci nie pomożemy, a tylko wydasz pieniądze na telefon do BOK, prawda?play4you2 pisze:eśli tak to skontaktuj się z Obsługą Klienta, sprawdzimy co się dzieje, bo tak to trudno mi powiedzieć co moze być przyczyną.
Potwierdzam totalne bzdety... i to żeby pracownik play nie wiedział/a, ze nie są wstanie pomoc nikomu kto nie ma zarejstrowanego numeru? ;d to nie plus t-mobile czy Orange gdzie jeszcze można coś załatwić bez rejestracji ;duwazny pisze:nieprawda. Najpierw zgłoś się osobiście do salonu i zarejestruj numer, bo inaczej wogóle Ci nie pomożemy, a tylko wydasz pieniądze na telefon do BOK, prawda?