jak narazie NOKIA jest przynajmniej o 2 kroki przed sonyericssonem (sam nie wierze że to pisze) ale niestety tak jest. SE nadal ma problemy z umieszczeniem jednej obudowie UMTS+edge, w niektórych telefonach umts zapomina o aparacie,nie mówiąc o wifi (które i tak nikomu w telefonie nie jest potrzebne)Nadal brak jasnego podejscia do PTT, mała przyszłość platwormy uiq (czy jakoś tak)..... Oni według mnie nie mają pomysłu na nowe telefony, NOKIA uciekła im daaleko ucieka im samsung i o zgrozo nawet motorola. Według mnie tak to jest gdy jeden smok ma dwie głowy, jedna chce w prawo, druga w lewo, a cielsko stoi po środku.......
Popatrzcie na k800 i k790
k800 telefon z UMTS, ale bez edge k790 z edge, ale bez umts.. Ja sie pytam O CO IM BIEGA ?? nie da sie u nich tego wsadzić do jednej obudowy???
w950 rewelacja !!! dotykowy ekran, swietny wygląd TYLKO GDZIE ZAPODZIAŁ SIĘ APARAT W TELEFONIE UMTS ?? co to ma byc ?? ładny modem ?.. o edge już nie wspomne
Takie kwietki nokia wypuściłą 2 lata temu i było jasne ze to kiepski pomysł. Fajne telefony, bez większej przyszłości.A wielka szkoda....
Podlkreślam że to TYLKO moja opinia, jeśli istniał by k750 z umts i edge wybrał bym go zamiast noki z symbianem. Bo ja nokii to ogólnie nie lubie