kamil1221 pisze:No jasne ze Philipsa bierz - jest 100 razy lepszy odtej przestarzalej noki!!!
Philips ma 65tys. kolorow, nokia tylko 4tys.
Philips ma wyswietlacz 128 x 160, a nokia 128 x 128.
Philips ma aparat VGA z fleszem, nokia wcale niema aparatu!!!
Philps ma wiecej pamieci.
Philps ma lepsza polifonie.
Philips ma nawet klienta e-mail - nokia nie ma nawet tego!!
Philips ma IrDE, ale nokia tez ma - jednak nokie nie laza sie z irdami innych telefonow, a philips TAK!!
A do tego Philps jest LADNIEJSZY !!
Nad czym sie zastanawiac - mialem kieys Philipsa 355 i mile go wspominam (teraz brat go ma i jest zadowolony).
...a mi się wydawało, że telefon służy do dzwonienia i wysyłania krótkich wiadomości tekstowych... aparat w telefonie to jest jedna wielka porażka. Po pierwsze, szpeci, a po drugie zdjęcia jak kot napłakał. Telefon to urządzenie służące do prowadzenia rozmów, a nie robienia zdjęć, itp. Od tego są aparaty
Jeszcze jedno spojrzenie na tą sprawę. Małe porównanie... bo mówisz, że philips lepszy, ok. To wyobraź sobie, że idziesz do sklepu, chcesz kupić aparat, no i Twoje oko zawiesiło się na aparatach marki Nikon i Sony, no i który byś wybrał mi powiedz? Zapewne Nikon, ponieważ ta firma produkują od zawsze bardzo dobre aparaty, a Sony od pewnego czasu wszedł na rynek z aparatmi, tak zajmował się robieniem TV, etc.
Reasumując... philips zajmował się sprzętem RTV, a nie telefonami z którymi wszedł na rynek nie tak dawno jak Nokia, więc jedno co do mnie przemawia, to oczywiście że wybrać Nokie, bo to sprawdzona marka i od dawien dawna ona robi i specjalizuje się w telefonach i sprzęcie związanym z komunikacją. Tak ja to widzę