Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Gromo, przecież właśnie o tym pisałem...Gromo pisze:0.o http://www.play.pl/pl/pro...zystkich-sieci/
To wygląda ciekawie, za 10 zł przez 30 dni mogę pisać ile chcę. Nieźle.
NokiaUser pisze:Co do tych SMS-ów, to nie lepiej kupić w taryfie np. Play Fresh pakiet nielimitowanych SMS-ów do wszystkich sieci za 10 zł?
Ile trwa rejestracja numeru w Plusie, to nie wiem. Ale jasne, że [jeszcze] się da. Tyle, że teraz coraz częściej przenoszą bezpośrednio na taryfę Play na Kartę (tą bez rocznej ważności konta). Czyli obecnie, po przeniesieniu do Play, doładowaniu konta za 5zł i otrzymaniu bonusu, dodatkowo będziesz musiał zmienić taryfę na Play na Kartę Rok Ważności Konta i ponownie doładować konto np. za 5 zł, by wydłużyć jego wznosić o rok (ważność promocyjnego bonusu za doładowanie nie ulegnie zmianie - skróceniu).Gromo pisze:le trwa zarejestrowanie numeru na kartę w Plusie i przeniesienie go do Play na kartę na rok ważności konta? Da się tak zrobić w ogóle?
czyli w dalszym ciągu po doładowaniu będę dostawał darmowe smsy, tak jak to było do tej pory? wiadomo, ze ilość darmowych smsów oraz ważność ich zależna będzie od kwoty doładowaniaPlay24 pisze:Twoja obecna taryfa: Play Fresh Darmowe SMSy do wszystkich sieci
U mnie (Sosnowiec) aktualnie w ogóle nie ma sieci macierzystej Playa. Jeden z telefonów (Sony Ericsson W715) zalogował się do jakiegoś szczątkowego GSMu Playa (praktycznie nie działa) a Lumia 710 zalogowała się do UMTS Plusa. Ciekawe. Ręczny Orange nie wchodzi. Kilka razy do roku w nocy są takie anomalie.darkangel pisze:Pijo, właśnie patrzyłem, roaming na Plusa łączy odrazu, na Orange nawet jak wybiore 5 razy brak dostępu.
Jestem z Dolnegośląska czyli problem krajowy .