dziedziel pisze:ywis pisze:Rozwalają mnie takie komentarze... no ale cóż. Telefon powtarzam jeszcze raz, służy do rozmawiania i pisania sms, a nie robienia i zapisywania w postaci video obrazu.
To kurcze, Ci co mają studia które obsługują jakieś przyjęcia, wesela, też powinni przejść na tel. i z nich korzystać, w końcu wyjdzie taniej, a dla nich więcej $$$ będzie...
A czy ja pisałem ze czegos takiego oczekuje?? Nie tylko pisze ze telefon juz dawno przestał słuzyc tylko do pisania sms i dzwonienia, teraz stał sie multimedialna zabawka, ktora ma w sobie wszytkego po trochu. Jezeli tel miał by słuzyc tylko i wyłacznie do dzwonienia to po czemu w telefonach sa kolorowe wyswietlacze?? Czemu sa dzwonki mp3?? Czemu sa radia ?? ITP Jak szukasz telefonu tylko do dzownienia i sms-owania to sobie kup 6310, ale tez nie do konca bo ona ma kalendarz, budzik itp.
Co do 6310, no tak... z miłą chęcią kupię, ale 6310i jeśli mi znajdziesz nówke, fabryczną nie ruszaną, to od ręki biorę, bo szukam tegoż właśnie telefonu z tym, że musi być z fabryki... trudno jest już go dostać w stanie "nowy", ponieważ zakończono dość dawno jego produkcje, a jak do tej pory nie znam lepszego telefonu, który miałby zastąpić N6310i (którą również miałem przez jakiś czas, ale w stanie tragicznym). Także jeśli znajdziesz mi nóweczke, to się z Tobą z chęcią zamienie na moją Nokie
, bo mi w telefonie takie rzeczy jak aparat, radio, mp3... są nie potrzebne, a co najgorsze... to aparat w telefonie mi szpeci cały wygląd telefonu! Ot cała prawda jeśli oto chodzi. Do robienia zdjęć mam cyfraka, a do filmowania i robienia filmów amatorskich mam kamerkę cyfrową!