- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jak dla mnie strona www jest sprawą drugorzędną. Ważniejsza wydaje mi się że publikacja regulaminów promocji.
Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!
Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2
Plus na Kartę
@banderas
Tak, staramy się żeby zdążyć na początek nowego roku.
@Edmund
Regulaminów w .pdf na tę chwilę nie będzie.
Tak, staramy się żeby zdążyć na początek nowego roku.
@Edmund
Regulaminów w .pdf na tę chwilę nie będzie.
Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
www.facebook.com/lycamobilepoland
www.togglemobile.co.uk/home/en - NOWOŚĆ
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Ale właśnie o to chodzi. Przecież jedno z drugim może być (a w "normalnej" sieci nawet powinno być) powiązane ze sobą. Przecież mnie też nie chodzi o jakieś animowane serduszko, tak jak na nowej brytyjskiej wersji strony. Podobnie jak Ty w związku z informacją o zmianach, liczyłem właśnie na pojawienie się regulaminów. Ale jak widać, nadal nie ma na co liczyć.Edmund pisze:Jak dla mnie strona www jest sprawą drugorzędną. Ważniejsza wydaje mi się że publikacja regulaminów promocji.
@banderas,
Czy masz na myśli stronę dedykowaną na telefony kom.?
Góra nie musi argumentować, bo jest świadoma jak wyglądają strony Polskich "opów"-regulaminy dostępne w plikach .pdf są w planach, ale na tę chwilę skupiamy się na poprawieniu treści strony www. Wszystko trwa. Niestety.
Czy masz na myśli stronę dedykowaną na telefony kom.?
Góra nie musi argumentować, bo jest świadoma jak wyglądają strony Polskich "opów"-regulaminy dostępne w plikach .pdf są w planach, ale na tę chwilę skupiamy się na poprawieniu treści strony www. Wszystko trwa. Niestety.
Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Daj spokój z takimi bajeczkami. "Poważna" sieć, za którą się zapewne uważacie, już w dniu startu powinna na swojej stronie posiadać regulaminy i cenniki wszystkich dostępnych w niej usług i promocji (patrz np. Virgin Mobile). A nie teraz takie kity, że to wszystko trwa i nie da się tego tak od razu wprowadzić.Lycamobile pisze:regulaminy dostępne w plikach .pdf są w planach, ale na tę chwilę skupiamy się na poprawieniu treści strony www. Wszystko trwa. Niestety.
@DanielR,
to nie bajeczka, to najprawdziwsza prawda
to nie bajeczka, to najprawdziwsza prawda
Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Lycamobile
www.lycamobile.pl
@lycamobile
dedykowana strona np. klient sieci lycamobile wchodzi na adres m.lycamobile.pl i widzi stan swojego konta ilość minu i smsów, i kiedy była ost aktywność, ja bym z takiej opcji korzystał
a 2 pytanie
czy aktywacja pakietu MB kiedyś będzie prostsza np. smsem?
dedykowana strona np. klient sieci lycamobile wchodzi na adres m.lycamobile.pl i widzi stan swojego konta ilość minu i smsów, i kiedy była ost aktywność, ja bym z takiej opcji korzystał
a 2 pytanie
czy aktywacja pakietu MB kiedyś będzie prostsza np. smsem?
banderassso
TheArt, pakiet dostaje się po doładowaniu. W jednym miesiącu można dostać jeden pakiet. Żeby dostać pakiet w listopadzie i grudniu to musisz zrobić 2 doładowania - jedno w jednym, drugie w drugim miesiącu.
Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!
Plus na Kartę
Plus na Kartę
@banderas
Nie słyszeliśmy żeby taki pomysł kiedykolwiek się u nas pojawił, przekażemy sprawę. Na tę chwilę mamy krótkie kody i stronę: https://account.lycamobile.pl/login.aspx?lang=PO
@TheArt,
Regulaminy/opisy oferty są dostępne na naszej stronie www w formie tekstowej. Taka praktyka obowiązuje we wszystkich krajach w których jest LM. Zmienimy to, ale jeszcze nie teraz.
Nie słyszeliśmy żeby taki pomysł kiedykolwiek się u nas pojawił, przekażemy sprawę. Na tę chwilę mamy krótkie kody i stronę: https://account.lycamobile.pl/login.aspx?lang=PO
@TheArt,
Regulaminy/opisy oferty są dostępne na naszej stronie www w formie tekstowej. Taka praktyka obowiązuje we wszystkich krajach w których jest LM. Zmienimy to, ale jeszcze nie teraz.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2012, 09:58 przez Lycamobile, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Czy są jakieś pakiety smsowe poza granicami Polski? Chodzi mi o wiadomości wysyłane z polskiej lyca na Lycę niemiecką. Jeśli nie, to ile kosztuje jedna wiadomość smsowa poza granice? ;>
Czasem lepiej skoczyć na głęboką wodę.
W płytkiej nietrudno o złamanie karku
W płytkiej nietrudno o złamanie karku
@Blueberry89
Nie ma, ale pracujemy już nad pakietami "zagranicznymi".
SMS za granicę kosztuje 0,29 zł(do innych sieci). SMS za granicę w sieci kosztuje 0,09 zł.
Nie ma, ale pracujemy już nad pakietami "zagranicznymi".
SMS za granicę kosztuje 0,29 zł(do innych sieci). SMS za granicę w sieci kosztuje 0,09 zł.
Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Jeśli wysłałem dane o przeniesienie nr do LycaMobile na emaila, mineło 5 dni roboczych, dzwonie i dowiaduje się iż nie napisałem podać nr seryjnego karty SIM LycaMobile i moja sprawa stoi w miejscu.
Dosłałem brakujący nr karty sim, na emaila to procedura trwa od początku 5dni?
Dosłałem brakujący nr karty sim, na emaila to procedura trwa od początku 5dni?
@darkangel,
Tak, procedura zaczyna się gdy BOK ma wszystkie potrzebne dane.
Tak, procedura zaczyna się gdy BOK ma wszystkie potrzebne dane.
Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Lycamobile
www.lycamobile.pl
Tydzień czasu przenosili mi nr.
Ciągle musiałem dzwonić i się upewniać czego brakuje albo czemu dalej nic się nie robi z moim wnioskiem.
Najlepsza była Pani co mówiła że potrzebują nr seryjny LycaMobile mojej karty, a wczoraj dzwoniąc dowiedziałem się od Pana ze nie LycaMobile tylko mojej karty Play nr seryjny.
Ciekawostka, Pan przez telefon mówił że to idzie do Indii bo tam macie siedzibe, a on nawet nie jest w Polsce tylko w Anglii teraz.
To prawda?
Ciężko mi uwierzyć w te pierwsze.
Ciągle musiałem dzwonić i się upewniać czego brakuje albo czemu dalej nic się nie robi z moim wnioskiem.
Najlepsza była Pani co mówiła że potrzebują nr seryjny LycaMobile mojej karty, a wczoraj dzwoniąc dowiedziałem się od Pana ze nie LycaMobile tylko mojej karty Play nr seryjny.
Ciekawostka, Pan przez telefon mówił że to idzie do Indii bo tam macie siedzibe, a on nawet nie jest w Polsce tylko w Anglii teraz.
To prawda?
Ciężko mi uwierzyć w te pierwsze.