mam problem z laptopem fujitsu simens computers z serii Amilo pi2550 (tyle znalazłem na naklejce, celeron 2x1,86GHz, 3GB RAM i grafika Radeon 256 MB), problem wygląda tak: obraz na ekranie czasem się pojawii na ekranie a czasem ekran jest ciemny jakby nie był podłączony, na wyjści d-sub obraz wychodzi bo zewnętrzny monitor działa, przy próbie pogrania w Sniper Ghost Recorn Advance Warfighter po jakiś 8 minutach wywaliło mi blue screena (gra ustwaiona na minimalną grafike, grałem na wbudowanym ekranie dodam, że wcześniej przy grafice ustawionej na ciupke wyższym poziomie można było spokojnie grać ponad 2h), na zewnętrznym ekranie nie sprawdziłem czy wywala (po 6 minutach gry nie było bluescreena, ale przypadkiem wyłączyłem komputer a w następnym uruchomieniu wewnętrzny ekran działał), dodam że laptop był już 2 razy w serwisie z tego powodu (jednak wolał bym uniknąć kosztów, nie mam zamiaru w niego inwestować, bo baterie bym też bym musiał od razu kupić).
[ Dodano: 2013-06-12, 22:37 ]
testowałem snipera na tych samych ustawieniach na ekranie zewnętrzym brak bluescreena po ponad 30 minutach gry, dochodzi jeszcze jeden objaw potrafi bez powodu rozłączyć wifi i do przywrócenia połączenia konieczny jest restart kompa.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"