Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
leljorket pisze:planuje zakupic karte 12gb z allegro z iplusa ale obawiam sie ze ten transfer wciagnie mi w 5min jak dotychczasowe srodki na koncie
No to się dziwisz. Zwykła taryfa głosowa i Ty tam chcesz wszystkich najniższych stawek (tutaj: z taryfy internetowej)? Tutaj w najnowszych taryfach za 100 kB płacisz zależnie: 29 lub 5 gr.jorket pisze:
to jest zwykla karta z taryfa plus na karte moja ktora uzywam do sms i polaczen glosowych
nie nie chcialem najnizszych stawek, chcialem tylko zobaczyc czy modem dziala wiec wszedlem na jedna stronke przy okazjis prawdzajac jaka ma predkosc modem w mojej lokalizacji i nie dokonczylo terstu bo przyszedl sms ze malo srodkow na koncie czy to normalne zeby na jednej strone zezarlo 20zl + 25mb dziwne musza byc tam stawki wieksze niz 20gr za 100kb ze 2 zl conajmniej to bym sie nie zdziwil jak moze pobralem z 1mb danych lacznieMarkadiusz pisze:No to się dziwisz. Zwykła taryfa głosowa i Ty tam chcesz wszystkich najniższych stawek (tutaj: z taryfy internetowej)? Tutaj w najnowszych taryfach za 100 kB płacisz zależnie: 29 lub 5 gr.jorket pisze:
to jest zwykla karta z taryfa plus na karte moja ktora uzywam do sms i polaczen glosowych
Miałeś wykupiony pakiet 25 MB/5 zł? Sprawdziłeś przez *121# lub przyszedł Ci SMS, że jest aktywny? Jeśli pakiet był aktywny - reklamuj w BOK i żądaj zwrotu. Ten test może do 2 MB pożre, a może i mniej, ale na pewno nie 25. Jeśli miałbyś zrzut ekranu z programu (czy czegoś), że było 1 połączenie i pobrałeś w czasie niego tylko tyle danych - dołącz do wiadomości. Jest dowód, muszą zwrócić.jorket pisze:20zl + 25mb
tak sprawdzalem pod *136# i tam widnial aktywny ten pakiet pisalo na próbę wiec chyba dostalem go za darmo a nie za 5zl bo nie wiem skad sie tam wzial, kurcze jeszcze mam dzwonic do nich i placic chyba 2 zl zeby reklamacje mi uwzglednili ehh tylko mnie pocieszcie ze jak kupie karte 12gb z allegro to bedzie ona normalne naliczac dane a nie jak tutaj 25zl zezarlo na jednej stronce, dzieki wszystkim za pooc i sugestieMarkadiusz pisze:Miałeś wykupiony pakiet 25 MB/5 zł? Sprawdziłeś przez *121# lub przyszedł Ci SMS, że jest aktywny? Jeśli pakiet był aktywny - reklamuj w BOK i żądaj zwrotu. Ten test może do 2 MB pożre, a może i mniej, ale na pewno nie 25. Jeśli miałbyś zrzut ekranu z programu (czy czegoś), że było 1 połączenie i pobrałeś w czasie niego tylko tyle danych - dołącz do wiadomości. Jest dowód, muszą zwrócić.jorket pisze:20zl + 25mb
pod 121 tylko 30 bezplatnych wizytowek mam ale pod *136# aktywne promocje pisze mi internet na probe 25mb wazne do lutego 2016kowcio pisze:Czy 2 MB to może nie, ale też nie wiecej niż te ponad 30 MB ktore poszło. Próbuj reklamowac, ale szanse są dość marne :/ sprawdź teraz co Ci pokazuje po *121#, czy są jakieś aktywne pakiety?
Była napisana pozostała ilość danych w kB? Bo jeśli nie, to chodziło tylko o to, że ten pakiet jest możliwy dopiero do aktywowania. :/jorket pisze:tam widnial aktywny ten pakiet pisalo na próbę
Nie, nie. Pisz reklamację na maila czy jakoś przez Plus Online.jorket pisze:jeszcze mam dzwonic do nich i placic chyba 2 zl zeby reklamacje mi uwzglednili ehh
Jeśli nie masz takiego "szczęścia" do wszystkiego, jak ja - 12 GB starczy na długo i podziała dobrze.jorket pisze: tylko mnie pocieszcie
Witaj w Plusie.Markadiusz pisze: jorket napisał/a:
tam widnial aktywny ten pakiet pisalo na próbę
Była napisana pozostała ilość danych w kB? Bo jeśli nie, to chodziło tylko o to, że ten pakiet jest możliwy dopiero do aktywowania. :/
nie nie pisalo o pozostalych megabajtach wiec mozliwe ze dopiero ten pakiet zostal przeznacozny dopiero do aktywowania :/ dalem sie nabrac na to co pisze;/ ok sprobuje moze do nich napisac ale watpie zeby to cos dalo.. dzieki wielkie zamowie ten 12gb z allegro i zobacze jak wtedy to bedzie dzialac mam nadzieje ze to nie bedzie 1MB/20zlMarkadiusz pisze:Była napisana pozostała ilość danych w kB? Bo jeśli nie, to chodziło tylko o to, że ten pakiet jest możliwy dopiero do aktywowania. :/jorket pisze:tam widnial aktywny ten pakiet pisalo na próbęNie, nie. Pisz reklamację na maila czy jakoś przez Plus Online.jorket pisze:jeszcze mam dzwonic do nich i placic chyba 2 zl zeby reklamacje mi uwzglednili ehhJeśli nie masz takiego "szczęścia" do wszystkiego, jak ja - 12 GB starczy na długo i podziała dobrze.jorket pisze: tylko mnie pocieszcie
kowcio, do złej osoby to mówisz. Ja to dobrze wiem, tylko wolałem "lżej" to przekazać. Problemy mam tu już prawie regularnie, jednak póki co najmniejsze ze wszystkich ofert "rzeczywistych" operatorów.kowcio pisze:Witaj w Plusie.
Aktywne pakiety pokazuje kod tylko *121#
To jest tak skonstruowane, że brak słów na to. I tak ciesz się, że to prepaid, a nie rachunek.jorket pisze:dalem sie nabrac na to co pisze;/