ciekawy pisze:trus1991 pisze:ciekawy pisze:jak macie oferty netu mobilnego to napiszcie jakie oferty daje Orange na przedłużenie umowy
Mam obecnie OF 39 do Lipca 2014, dostałem następującą ofertę za przedłużenie:
Orange Free net 89.90 z rabatem 50% na cały okres umowy (24m)
Dodatkowe 14 GB Danych do wykorzystania (35 + 14 = 49 GB)
Alcatel One Touch EVO za 49,-
lub Modem obsługujący technologię LTE (kieszonkowy bądź stacjonarny) za 1 ,-
możesz rozpisać bardziej szczegółowo to 35 i 14 zł za co to jest który to jest abonament,domyślam się że 35 zł, a 14 zł jest za co, za dodatkowy pakiet gb ?
Z tego co ja zrozumiałem to jest abonament w wariancie 89,90zł a z rabatem 50% był by za 44,95zł. Natomiast jeśli chodzi o to 35 i 14 to chodzi o pakiet danych przy tym abonamencie jest 35GB a te 14GB to dostał jako bonus przy przedłużeniu umowy.
Ja natomiast mam pytanie do trus1991 czy to wszystko co napisałeś dostajesz jednocześnie czyli upust na abonament wraz z dodatkowym pakietem danych i zakupem tableta lub modemu w promocyjnej cynie, czy albo upust na abonament i dodatkowy transfer albo zakup tableta lub modemu?
Sam chce wziąć mobilny internet z orange i zastanawiałem się na Orange Free Net 89,90 w ofercie bez terminala w opcji na 2 lata bo wtedy dostaje się 35GB za 44,95 tylko szkoda że oferta bez terminala nie łączy się z Orange Open Combo bo wtedy można dostać dodatkowo rabat 10zł, ale jeśli takie warunki można dostać na przedłużenie umowy to chyba zrobie taki manewr że najpierw podpiszę umowę na 6 miesięcy w opcji 59,90 gdzie nawet można dostać modem za 5zł a po 3 miesiącach będę mógł przedłużyć umowę i powalczyć o warunki o jakich wspomniał trus1991