Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
wszystkie po trochu
no czyli dwa razy w miesiacu to blisko 5 zł + te 20 zł to wychodzi tak w przybliżeniu 25 zł za to że trzeba mieć 70% połączeń przychodzących żeby móc mieć ten no limit,jak dla mnie ta oferta jest nieporozumieniem i nie no limietm tylko wymiennoscią minut w stylu zbieraj minutdarek638 pisze:"Uważamy, że możemy zaoferować bardzo niską stawkę za połączenia przy
założeniu, że koszt utrzymania karty SIM ponosi użytkownik. Ten koszt -
2,46 zł raz na dwa tygodnie pobierzemy z Twojego konta jako opłatę za
utrzymanie taryfy."
a jeśli to piramida to tym bardziej wygląda to podejrzanie,nowosek pisze:To wygląda na jakiś MLM http://www.whitemobile.pl/jak-tworzyc-drzewo
to prawda, lepszy jest Play MiniMax od tej sieci, w ogóle po co komu ta sieć White jest potrzebna skoro tak naprawde ta sieć raczej nic lepszego nie zaoferuje niż oferują Play, RBM, Heyah, T, njudarkangel pisze:I tak MiniMax z Playa w połączeniu z promocjami miesiąca wychodzi taniej i jest dużo pewniejszą siecią, niż ten WhiteMobile
nie żartuj, jak płacisz za no limit to jakim prawem wymagają jeszcze 70% odebranych połączeń, to nie jest poważne, to się powinno nazywać wymiennoscią minut,a nie żadnym no limitem,marcinkoleksl pisze:zatrudnij się ciekawy w jakiejś sieci i stwórz najlepsza i najtańszą ofertę w kraju. dostaniesz tysiąc nagród i będą wszyscy happy. sam zapewne korzystasz z sieci, która ma wiele za uszami, dlaczego wiec krytykujesz konkurencję? jak ktoś jest w miarę normalny, to ta wymienność 70:30 jest całkowicie do zrobienia i nie trzeba tego pilnować. nie każdy tez potrzebuje stacjonarek i stąd niektórym ta oferta podpasi. nie jest to oferta dla nabijaczy play i to jest określone w Regulaminie. a krytykujesz coś, czego nie znasz, nie masz się do czego przywalić, to już nazwa tobie nie pasuje nawet. podkabluj ich do UKE jakim to prawem żądają takiej wymienności. a tą piramidę zgłoś do prokuratury
nie wiem jak jest z cwaniakamk,ja mam normalny no limit,korzystam normalnie i na szczęście nie muszę się zastanawiać ile % odebrałem i tak powinno być, dzwonienie i odbieranie powinno być naturalne,a nie jakieś połączenia przychodzące 70%, bo jak nie to nie skorzystasz z wymienności minut błędnie nazwanego przez White no limitemSig pisze:Dramatyzujecie tak, że się tego czytać nie da... Mi akurat podoba się to, że operator gra w otwarte karty i jasno stawia warunki kiedy może, ale nie musi uznać profil używania karty za nadużycia. Przecież to bat na "cfaniakuff" co to sobie chcą niskim kosztem call center do reklamowego spamu robić... Chyba lepiej wiedzieć co mniej więcej od nas jako użytkownika jest oczekiwane, niż poegać na ogólnikowych zapisach regulaminów usług, które operator może dowolnie interpretować i karać przy dowolnym profilu użycia? No tak, ale tutaj potrzeba trochę wyboraźni, lepiej stękać i narzekać.