divhashmorex pisze:Ja nie mogę.
Po prostu czytając ostatnie posty, można paść ze śmiechu. Teraz jestem już absolutnie pewny, że
ciekawy trolluje
Oferta oczywiście beznadziejna i nie zmieni tego nic
marcinkoleksl,
Na forum działają pracownicy różnych firm, ale nawet pracownicy ORANGE, dają w sygnaturze informacje, o tym, że pracują w danych firmach.
Oczywiście idiotów (aka amplifierów, ale idiota to synonim tego "zawodu") innych sieci też się znajdzie, ale to nie powód, żeby brać z nich przykład.
Tak czy siak, bardzo proszę, abyś dodał informację, iż jesteś pracownikiem tej syfiastej firmy i najlepiej omijał m.in. ten temat z daleka (najlepiej wszystkie tematy o tej bandzie "uzdolnionych inaczej").
ja nie mogę,jaką masz wybujałą wyobraźnie, jak łatwo rzucasz oskarżenia i jak łatwo nie dostrzegasz że ta oferta to nie no limit ale wymienność minut,
musi być jak zawsze żeby ludzie zrozumieli ?
czyli zawarcie umowy,wypowiedzenie jej przez firme i potem krytyczne komentarze tych ludzi ?
mówi się że Polak mądry po szkodzie,
a przed szkodą już nie potrafi być mądry ?
no to bierzcie tą oferte i mądrzejcie po szkodzie,
może sam bym był zainteresowany tą ofertą gdyby nie ten zapis w regulaminie,
takie dyskusje tylko potwierdzają że ludzie za dużo nie myślą i zgodzą się na wszystko,a jak będzie problem to będą żałować,a kiedy taki ciekawy zwraca uwage to jest najgorszym wrogiem,
ok,bierzcie tą oferte i potem nie narzekajcie bo może wtedy przytocze wasze komentarze jak mnie obrażaliście kiedy o tym pisałem