Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Orange
Jak widać nasz operator nie jest taki najgorszy w stosunku do klienta masowego. Według mojej opinii oczywiście.pumczyk pisze:Również dwa numery przedłużałem oba w okresie wypowiedzenia ale niestety oba na inne dane dlatego mam ~1,5zł więcejteoatino pisze:Witam.
Sytuację miałem bardzo podobną: numer swój plus żony. A więc wyszło od Smart Halo II 44,99. Rabat za e-fakturę, rabat 20%, rabat 10 zł. Oczywiści na każdy numer. Na końcu -10 zł za drugi numer w Orange. Sumarycznie ok. 18 zł.
A co to za rabat 10pln? Dostałeś go jako usługę od konsultanta? Bo rabat Orange Open odliczasz chyba później?teoatino pisze:
Witam.
Sytuację miałem bardzo podobną: numer swój plus żony. A więc wyszło od Smart Halo II 44,99. Rabat za e-fakturę, rabat 20%, rabat 10 zł. Oczywiści na każdy numer. Na końcu -10 zł za drugi numer w Orange. Sumarycznie ok. 18 zł.
Witam.saimek pisze:A co to za rabat 10pln? Dostałeś go jako usługę od konsultanta? Bo rabat Orange Open odliczasz chyba później?teoatino pisze:
Witam.
mega oferta jutro piszę wypowiedzenie i będę walczył o podobną tylko jeszcze jedna kwestia - 1GB masz w pakiecie w tej opłacie abonamentowej 18pln? bo normalnie w SmartPlanie internet jest dodatkowo płatny poza abonamentemteoatino pisze:Witam.saimek pisze:A co to za rabat 10pln? Dostałeś go jako usługę od konsultanta? Bo rabat Orange Open odliczasz chyba później?teoatino pisze:
Witam.
Tak, jest to dodatkowy rabat od konsultanta. Rabat Orange Open jest doliczany później.
Pozdrawiam
Witam.saimek pisze:mega oferta jutro piszę wypowiedzenie i będę walczył o podobną tylko jeszcze jedna kwestia - 1GB masz w pakiecie w tej opłacie abonamentowej 18pln? bo normalnie w SmartPlanie internet jest dodatkowo płatny poza abonamentemteoatino pisze:Witam.saimek pisze: A co to za rabat 10pln? Dostałeś go jako usługę od konsultanta? Bo rabat Orange Open odliczasz chyba później?
Tak, jest to dodatkowy rabat od konsultanta. Rabat Orange Open jest doliczany później.
Pozdrawiam
pzdr
Co to za taryfy w T-Mobile? To już taryfy z jakąś zniżką? Bo na ich stronie widzę że Iphone 5s 16gb w abo 119 zł kosztuje 1828 zł a to nie wygląda na jakąś nadzwyczajną okazję.mrkarolk pisze:@szejkeR,
jeśli chodzi o Apple to w Orange ceny są z kosmosu.
W Orange, Smart Plan Multi Max 129,90, iPhone 4S 8 GB jest za 469 zł
Dla porównania w T-Mobile, abonament za 109 zł i iPhone 5S za 299 zł a np. Galaxy S5 za 1 zł.
Oferta utrzymaniowaszejkeR pisze:@mrkarolk
Co to za taryfy w T-Mobile? To już taryfy z jakąś zniżką? Bo na ich stronie widzę że Iphone 5s 16gb w abo 119 zł kosztuje 1828 zł a to nie wygląda na jakąś nadzwyczajną okazję.mrkarolk pisze:@szejkeR,
jeśli chodzi o Apple to w Orange ceny są z kosmosu.
W Orange, Smart Plan Multi Max 129,90, iPhone 4S 8 GB jest za 469 zł
Dla porównania w T-Mobile, abonament za 109 zł i iPhone 5S za 299 zł a np. Galaxy S5 za 1 zł.
wypowiadaj umowe a warunki napewno bedziesz mial dobre.To jest jedyna opcja.szejkeR pisze:Ja też tak najchętniej bym zrobił. Zastanawiałem się tylko czy w tym momencie mnie nie oleją skoro i tak jestem z nimi związany do października 2014 więc mogą grać na czas:)mrkarolk pisze:złóż wypowiedzenie i czekaj na kontakt z SUK.
Moim zdaniem jeśli teraz dopłacasz po 100 zł to jak najszybsze przedłużenie umowy byłoby tu wskazane ponieważ i tak w tym roku nic nowego się nie pojawi. Czyli czy przedłużysz umowę w czerwcu czy w październiku to i tak nic nie ugrasz - jedyne co no to może jakiś nowy telefon by się pojawił i cena obecnych do tego czasu spadnie.
Dodatkowo na tym samym koncie w Orange jest też drugi numer telefonu mojej narzeczonej z abo na poziomie ok 65 zł.
Co do telefonu to nie czekam na żadne nowości (nie potrzebuje telefonu który dopiero co na rynku się pojawił no chyba że by się coś takiego trafiło w dobrej ofercie to można sprzedać) - liczyłbym na sensowny rabat na iPhone 5s lub jeśli tutaj i tak cena będzie zaporowa to ewentualnie Galaxy S4 w przypadku Androida zaspokoiłby moje potrzeby (choć wolałbym Apple;).
Czescallbercik pisze:Dziś dostałem ofertę z działu utrzymania klienta dla firm. Abonament za 60zł netto. W tym nielimitowane rozmowy smsy i 1GB internetu, plus HTC ONE M8 za 1300zł brutto. Myślicie że uda mi się jeszcze coś ugrać czy brać już teraz?
Z tego co się orientuje to nie.piotrek1111 pisze:Witam. Ja z innej beczki: da się coś ugrać wypowiadając neostradę? Z góry dzięki za info.