Z ciekawości zasubskrybowałem dziś w nocy wszystkie kanały tej usługi - od nr 20 do nr 73 - i muszę przyznać, że jestem zaskoczony jej popularnością. Nie wiem dokładnie, ile wiadomości pochodziło z tej usługi, bo mam jeszcze ustawioną subskrypcję na Cell Info z kanału 50, ale kilkadziesiąt pochodziło na pewno. Co prawda, niektóre osoby wysyłały te same ogłoszenia po kilka razy, ale i tak byłem zaskoczony, bo myślałem, że nikt z tego nie korzysta
Generalnie panuje tam jeden wielki burdel, bo ogłoszenia matrymonialno-seksualne (czyli jedyne, jakie można tam spotkać
) wysyłane są nie tylko na przeznaczonych do tego kanałach 21-24, ale też na nieprzeznaczonych do tego 41-46. W sumie nie ma co się dziwić, bo koszt wysłania wiadomości na kanały 41-46 to 1,23 zł, a na 21-24 - 2,46 zł
Na kanałach 60-73 panuje cisza, ale też nic w tym dziwnego - koszt 3,69 zł
Dużo ogłoszeń trafia na kanały 20 i 40, bo mają błędny format. Skutecznie obniża to prawdopodobieństwo przeczytania tego ogłoszenia przez kogoś, bo kanały 20 i 40 nie są tak eksponowane na stronie T-Mobile jak 21-24 i 41-46, ale to nie moje pieniądze są marnowane, więc to nie moja sprawa