Dzięki za podpowiedzi.
Zdaję sobie sprawę, że nie dla każdego może być dostępna ta oferta, bo czytam na bieżąco forum, więc wiem, że już o tym było pisane ale próbowałam coś wynegocjować z suk opierając się na dość dużych rachunkach. Łącznie w sieci zostawiam ponad 500 zł m-nie, więc wydawało mi się, że mam szansę się załapać.
Dwukrotnie powoływałam się raz: na to, że w salonie mi zaproponowano ale chciałam przemyśleć podjęcie decyzji, 2: że właśnie koleżanka taką otrzymała i ja też chcę
no i nic z tego
Mówili, że to niemożliwe, że salon się pomylił i chodziło i jump m a nie s i takie różne. Może jestem za mało konkretna tylko bardziej dopytująca i mi się nie udało.
No nic, przemyślę sprawę, chociaż jak wspomniałam wyżej, już mi się nie chce niczego załatwiać i znowu czekać (jeśli złożyłabym wypowiedzenie). Znowu wkurza mnie, że inni mogą a ja nie
Słuchajcie, czyli jak okres rozliczeniowy mam od 5 każdego m-ca tzn, że teraz mogę składać wypowiedzenie? Tak to rozumiem, że 30 dni przed f-rą, którą dostaję 8 zazwyczaj. Czyli złożyć przed 5 dniem m-ca tylko tak zaraz "przed" czy np. dzisiaj?