Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Na mój gust musisz przełączyć w opcjach programu pocztowego na "widok HTML" i wtedy powinieneś zobaczyć zatroskanego misia. Takiego jak w poście wyżej pokazał @data17...Emsi pisze:Dostałem maila o nazwie Bezpłatny starter Plush, a w treści "Przeprosiny". I nic więcej. O co biega?
A to ciekawe, bo na żaden z adresów nie dostałem żadnego potwierdzenia. Znaczy mają niektórych głęboko w... poważaniu. Widzę, że poczynania są tak samo mało poważne jak cała oprawa marki, a w takim układzie pozostaje tylko dożywotnio jej podziękować.qcom pisze:Przysyłają tylko maila z potwierdzeniem wysyłki. Takiego:
[url=http://5.t.imgbox.com/SWWjViu8.jpg]Obrazek[/URL]
njuauvi pisze: Mogę trochę offtopowo spytać, które z sieci oferujących nolimit wliczają do tego stacjonarki? Akurat na tym mi zależy, bo potrafię kilkadziesiąt minut wygadać do urzędów, lekarzy czy klientów, a głupie 50 minut przy stawce 29 groszy/minuta to już prawie 15 zł.
Flash999 pisze:Dziś dostałem drugi starter.
Ok, tylko go nie zamawiałem. Wychodzi na to, że nieźle zabalowali i wysyłają drugi raz na ten sam adres, zamiast do tych, co w ogóle go nie otrzymali.
Ja w Lyca Mobile zamówiłem przez Fb 2 karty, a dostałem trzy dostawy po 2auvi pisze:Ja tu widzę niezły burdel!