WitekT pisze:Nie planujemy wprowadzania opcji możliwości komentowania tylko dla zarejestrowanych. Wiele osób zarejestrowanych sensownie komentuje, są to także pracownicy operatorów, którzy nie chcą być w żaden sposób zidentyfikowani.
Chyba miałeś na myśli NIEZAREJESTROWANE osoby :-)
Ja tylko dałem przykład.
Tak w ogóle- o czym pisałem wcześniej- uważam problem za zbyt rozdmuchany; obrażać się za to,że ktoś próbuje podszywać się pod moje opinie w Internecie...
Poza wszystkim, ten nick ( w sensie
Calm7 ) nie jest opatentowanym czy zarejestrowanym znakiem firmowym,więc można go używać do woli, a poza tym wypowiedzi obrażające innych są przeważnie kasowane.
Owszem gdybym pisał pod swoim imieniem i nazwiskiem i wtedy zdarzały się sytuacje,że ktoś ich używa w celu obrażania czy poniżania,tak wtedy to podpada nawet pod jakiś paragraf kodeksu ale w takiej sytuacji...
Przecież nie jesteśmy tu jedynie dla poklasu i ukłonów innych osób tylko do wyrażania swoich opinii,dzielenia się swoją wiedzą itp.
Wiesz
Calm7 dlaczego prawdopodobnie spotkało to akurat Ciebie- bo reagujesz.Bo dajesz się prowokować,co w sieci nazywa się popularnie "karmieniem trolla".
Co z tego,że ktoś obraża innych,podając w miejscu nick, Twoją nazwę.Daj się poznać-co czynisz często na forum,jako normalny,pomocny człowiek i gwarantuje Ci,że bez jakiejkolwiek odpowiedzi z Twojej strony,troll przerzuci się na innego użytkownika albo np.znajdzie pracę czy skończą się wakacje i wróci do szkoły.To jest Internet,nie normlane życie. To jeśli ktoś ma taką ochotę,niech wylewa w Twoją stronę wiadro pomyj,obraża Twoich bliskich,cokolwiek...nie reaguj.Takie słowne przepychanki świadczą jedynie o kompleksie, słabości i mimo,że na początku cześć czytających jest "przednie" ubawiona to jednak źle działa na korzyść serwera na którym wywiązuje się ta "przepychanka" a i dla większości nie jest akceptowalna.
Trochę odpuść w tym temacie, bo naprawdę- obrażać się na cały portal,za takie coś,to zagrywka na poziomie przedszkolaków.
Żebyś mnie dobrze zrozumiał- piszę tylko i wyłącznie o problemie "podszywania się"; nie ruszam w tym poście wątku minusowania komentarzy,o którym pisałem wcześniej.