Golarz Filip, jak zwykle bardzo fajnie się Ciebie czyta - i nie mogę napisać, że Cię nie lubię. Jednak jeśli mamy pisać o sobie i swoich uprzedzeniach to przy tworzeniu jakiegoś algorytmu zabezpieczającego przed takim klonowaniem to nie popłaci. Ja z kolei staram się zawsze patrzeć oczyma większości i ogółu i nie będę się kierował podejściem do życia jednej jakiejś przytaczanej jednostki czy siebie.
Czy ja gdzieś pisze o swoich uprzedzeniach lub też to, że moje podejścia do spraw forum, portalu telepolis, jest zdrowe czy niewłaściwe? Każdy człowiek jest inny i Ty możesz jednego stawiać na piedestale za jego dystans do siebie, a ja będę uważał, że taka osoba okłamuje sama siebie...ale to moje zdanie i tu i teraz jest ono nieważne.
Jestem szczery, często do bólu - 3 razy czytam co napisałem i wciskam podgląd na forum, do tego stopnia, że mnie ludzie wyprzedzają z odpowiedziami
...jednak w takich kwestiach jak powyższa staram się spojrzeć dobrem ogółu.
Czy okazaniem szacunku redakcji w stronę użytkownika jest brak reakcji na jego wyraźne zgłoszenie, że złamano regulamin forum? Tak miałem, ostatecznie problem mój załatwiono, jednak określono, że: "mam szczęście, że trafiłem na tak dobrego Moda".
Do czego się innego odwoływać jak nie do zasad, tudzież regulaminów
Bez takich zasad jest jeszcze gorzej, bo jest wolność Tomku, więc suma-sumarum chyba lepiej, żeby jakieś obostrzenia były lub ich nie było, a więc abstrahując od Twojego czy kogo innego indywidualnego podejścia do spraw "życia w internecie".