Chemicalifornia pisze:Szczerze, to dzisiejsza muzyka nawet w połowie nie jest tak dobra jak w latach 90 i wcześniej.
Nie mówię nawet konkretnie o polskim rocku, bo nawet popularna muzyka elektroniczna to nie to co przed 2010...
I z tego właśnie powodu nie słucham radia. No, może lokalne, akademickie Radio Centrum. Jeszcze jako tako trzymają poziom.
Ale najczęściej w mieszkaniu leci muzyka wykopana gdzieś z głębin Internetów. Mało znana, alternatywna, wartościowa.
Chemicalifornia pisze:kiedyś tam było fajnie. Zresztą ja z fcaś odszedłem szybciej niż Ty. Ale z tym czasem to masz rację, jeśli się nie mylę znamy się z 8 lat
Ja w sumie trochę żałuję, że tak długo tam siedziałem. Ten czas można było wykorzystać na inne, bardziej ambitne cele niż nabijanie 10.000 postów miesięcznie
A znamy się nie wiem czy nie więcej jak te 8 lat...
Chemicalifornia pisze:Wiem też, że to nie jest ich najbardziej znany utwór. Ale chciwłem nim pokazać, że czasem kiepskiej jakości nagranie i średni poziom angielskiego może być atutem. A piosenka dzieki temu zyskuje wspaniały, specyficzny klimat.
Ten kawałek nie. Ale "Futurista" jako całość jest fajna.
Chemicalifornia pisze:Dodatkowo wrzucę Wam (też wcześniej wspomniane) KSU, trochę inny charakter niż moja ulubiona płyta "Pod prąd"
"Na 15-lecie" lepsza
Mimo tego też mi się źle kojarzy z pewną osobą
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71