To za ile chcesz wyrobić tą pieczątkę, za 5 zł ? Nikt ci wiele taniej nie zrobi wiec szkoda nawet szukać celem zaoszczędzenia 2 zł . No chyba że chcesz tych pieczątek 100 zrobić.
- Tu można pisać o wszystkim w jakikolwiek sposób - ale bez używania wulgaryzmów i obrażania innych.
Astek, a jak często robi się pieczątki??? Bez przesady.
No dokładnie. Pieczątki tyle kosztują .Szczerze wątpię czy ktoś Ci je zrobi w cenie 5 czy 10 zł. Poza tym tak jak wcześniej zauważyli jest to wydatek raz na jakiś czas, często nie zamawiasz. Możesz ewentualnie poszukać w sieci co mają. Albo allegro albo zerknij sobie tutaj: http://www.openprint.pl/ - sam zamawiam tam czasami jakieś wydruki ale można tam kupić pieczątki, widzę, że jak zamawiasz trochę więcej to płacisz tam jakieś 30 zł za pieczątkę.
Astek ile wierszy za te 40 zł? Sama oprawa to Wagraf czy Trodat?
Nigdy więcej Play.
całkiem dobre ceny widzę:)
Taniej to tylko z ziemniaka możesz zrobić. Ja na allegro wyrabiałem pieczątkę, coś ok 30zł
Też zamawiałam na allegro, płaciłam ok. 40-45 zł.
Orly, zarejestrowałeś się przed inutą tylko po to żeby polecić pieczątki? Unbelievable!
A swoją dorgą osobiście korzystam z InterOffice z Łodzi
A swoją dorgą osobiście korzystam z InterOffice z Łodzi
Zamawiałam w drukarni internetowej WYMODEROWANO SPAM cena fajna nie można narzekać. Dodatkowo darmowa dostawa. wiadomo że pieczątki nie zrobimy za grosze tylko parę zł kosztuje. A po drugie to jest jednorazowy wydatek nie zamawiamy pieczątek przecież codziennie