Użytkownik
Ranga
Spamer ;)
ale powinno się dać zadzwonić do innej karty vectone,w końcu pisze na stronie ich :Co do połączeń wychodzących, to tak jak pisał jeden z przedmówców. To darmowy starter, więc stan konta wynosi 0 zł. Uniemożliwia to wykonanie jakiegokolwiek połączenia.
Takiej informacji nie było. To było jedynie potwierdzenie złożenia zamówienia, operator słowem nie wspomniał o wysłaniu startera ani o tym, że dojdzie w 5 dnituchas pisze:Na kazdym kroku nie dotrzymuja slowa w mailu byko ze w 5dni przyjdzie starter.minie zaraz 22.
JAK TU IM ZAUFAC???
Nie wiem, nie wiem. W końcu z drugiej strony aby aktywować kartę SIM (w pełni) trzeba wykonać połączenie wychodzące. Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że kartę Lycamobile (darmową z zerowym stanem konta) trzeba było zasilić raz za chociaż 5 zł.adik pisze:(...)w końcu pisze na stronie ich :
"Rozmowy i SMS-y w sieci Vectone w Polsce nic nie kosztują i nie musisz w tym celu nawet doładowywać konta. Zadbaj o to, aby Twoi przyjaciele i rodzina byli w Vectone wysyłając im darmową kartę SIM już dziś"
(...)