.... i.... ??? Po co nam o tym mówisz??? Powiadom rodzinę i znajomych.Wiola_K pisze:Już powłączałam prawie wszystkim w rodzinie. Poprzenosiłam ich do taryfy formuła na kartę.
Widział ktoś regulamin? Bo strona "www.play.pl/standarmowy" nie działa...
.... i.... ??? Po co nam o tym mówisz??? Powiadom rodzinę i znajomych.Wiola_K pisze:Już powłączałam prawie wszystkim w rodzinie. Poprzenosiłam ich do taryfy formuła na kartę.
Nie będzie działać, to osobne oferty.cyanoone pisze:Czy sprawdzał ktoś na kartach MVNO?
Działa to na tej samej platformie więc jakaś szansa jest. Co do RBM to się zgadzam, sam pomyślę o tej sieci.manyaky pisze:Nie będzie działać, to osobne oferty.cyanoone pisze:Czy sprawdzał ktoś na kartach MVNO?
to nie jest błąd. mówili o tym na konferencji.bolek2004 pisze: 2) W play24 w zakładce usługi/dodatkowe usługi pojawiła się opcja przedłużenie ważności konta o 365 dni za 0zł w taryfach z roczną ważnością konta, więc albo to błąd, albo trzeba będzie to aktywować żeby mieć rwk
A nie jest to to przedłużanie ważności konta o 365, jako substytut USSD?bolek2004 pisze:2) W play24 w zakładce usługi/dodatkowe usługi pojawiła się opcja przedłużenie ważności konta o 365 dni za 0zł w taryfach z roczną ważnością konta, więc albo to błąd, albo trzeba będzie to aktywować żeby mieć rwk
uruchomiłem w RBM 5 - wszystko OKfrshman pisze:sprawdzał już ktoś czy "nowy stan darmowy" jest możliwy do aktywowania w RBM w starych taryfach (RBM 5, RBM 7, RBM 9) które mają jeszcze darmowe LTE?
pawelec2225 pisze:to nie jest błąd. mówili o tym na konferencji.
No właśnie nie wiem bo nie oglądałem konferencji. Mógłby to ktoś wytłumaczyć jak to działa?manyaky pisze:A nie jest to to przedłużanie ważności konta o 365, jako substytut USSD?
Ja córce chcę zmienić taryfę i pomyślałem o Lubię to! bo za 50zł. miałaby:armator11 pisze:Z mojego punktu widzenie najbardziej na atrakcyjności zyskała taryfa Lubie To! Muszę przemyśleć czy nie zrezygnować ze starego ZM i nie przejsc wlasnie tam