Witam, po długich obserwacjavh forum postanowiłam poprosić o pomoc. Umowa kończy mi się w połowie kwietnia, w obecnej chwili mam abonament 69,9 zl. Najbardziej interesował mnie samsung galaxy s5 ale w tej chwili nie ma go na stronie, i podobno juz sie nie pojawi, nie wiem na ile jest to prawdziwa informacja, a na ile próba przekonania mnie do zmiany wyboru telefonu. Dzis dostalam propozycje od konsultanta na 3 lata, abonament 89,9 z karta internetowa 2,5 gb na rok. Po rabacie platne w pierwszym roku ok 71 zl, a kolejne 2 lata ok 61 zl, do tego z3 za 109 zl. Co o tym myślicie? Warto czekać do kwietnia, czy pakowac sie w 3 lata abonament? Bede wdzieczna za pomoc
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Trzeba czasem Forum poczytać czego potrzebują klienci,,, A jeśli chodzi o zaopatrzenie to niestety ale tu nie pomogę.. jestem tylko szeregowym pracownikiem...
Witajcie, mi również udało się przedłużyć umowę po bojach z orange. Pierwszy raz gdy się kontaktowałem z duk oczywiście propozycja była standardowa -20% na abonament i 200zł na telefon, 2 następne telefony z duk były z tą samą ofertą. Dziś w końcu zadzwoniła do mnie bardzo miła Pani z konkretną propozycją. Chciałem abonament smart plan multi max za 129, dostałem propozycję 30% rabatu i xperię z3 za 9zł, po dalszej rozmowie dostałem jeszcze akcesoria za 50zł a mianowicie ładowarkę samochodową oraz uchwyt samochodowy gdzie kosztują w cenie detalicznej ok 130zł. Więc jestem bardzo zadowolony i czekam na kuriera. Jeszcze jedno pytanie dla tych którzy brali z3, czy jest obrandowna? Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia w bojach z orange
trudno powiedzieć czy telefon jest z brandem. Wczoraj podczas przedłużania oferty kierownik duk informował mnie o tym ze możliwe ze telefon będzie bez simlocka i bez brandukamil099 pisze:Witajcie, mi również udało się przedłużyć umowę po bojach z orange. Pierwszy raz gdy się kontaktowałem z duk oczywiście propozycja była standardowa -20% na abonament i 200zł na telefon, 2 następne telefony z duk były z tą samą ofertą. Dziś w końcu zadzwoniła do mnie bardzo miła Pani z konkretną propozycją. Chciałem abonament smart plan multi max za 129, dostałem propozycję 30% rabatu i xperię z3 za 9zł, po dalszej rozmowie dostałem jeszcze akcesoria za 50zł a mianowicie ładowarkę samochodową oraz uchwyt samochodowy gdzie kosztują w cenie detalicznej ok 130zł. Więc jestem bardzo zadowolony i czekam na kuriera. Jeszcze jedno pytanie dla tych którzy brali z3, czy jest obrandowna? Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia w bojach z orange
Sądzę że to zależy od tego jaki jest popyt na dany model i kolor, miejmy nadzieję że będzie bez simlocka i bez brandu. Tak na marginesie jaki kolor wybrałeś? Bo ja copper(miedziany)
Telefony które posiadają Logo orange sa simlockiem telefony bez znaczka orange sa potwierdzam bez simlocka
S5 jest na stronie, tylko cena chora;-)Adanaya pisze:Witam, po długich obserwacjavh forum postanowiłam poprosić o pomoc. Umowa kończy mi się w połowie kwietnia, w obecnej chwili mam abonament 69,9 zl. Najbardziej interesował mnie samsung galaxy s5 ale w tej chwili nie ma go na stronie, i podobno juz sie nie pojawi, nie wiem na ile jest to prawdziwa informacja, a na ile próba przekonania mnie do zmiany wyboru telefonu. Dzis dostalam propozycje od konsultanta na 3 lata, abonament 89,9 z karta internetowa 2,5 gb na rok. Po rabacie platne w pierwszym roku ok 71 zl, a kolejne 2 lata ok 61 zl, do tego z3 za 109 zl. Co o tym myślicie? Warto czekać do kwietnia, czy pakowac sie w 3 lata abonament? Bede wdzieczna za pomoc
Mam SONY z orange bez logo i posiadał simlocka w standardzie
ale akurat mi chodziło o Samsungi np s 5...
zielony71 pisze:S5 jest na stronie, tylko cena chora;-)Adanaya pisze:Witam, po długich obserwacjavh forum postanowiłam poprosić o pomoc. Umowa kończy mi się w połowie kwietnia, w obecnej chwili mam abonament 69,9 zl. Najbardziej interesował mnie samsung galaxy s5 ale w tej chwili nie ma go na stronie, i podobno juz sie nie pojawi, nie wiem na ile jest to prawdziwa informacja, a na ile próba przekonania mnie do zmiany wyboru telefonu. Dzis dostalam propozycje od konsultanta na 3 lata, abonament 89,9 z karta internetowa 2,5 gb na rok. Po rabacie platne w pierwszym roku ok 71 zl, a kolejne 2 lata ok 61 zl, do tego z3 za 109 zl. Co o tym myślicie? Warto czekać do kwietnia, czy pakowac sie w 3 lata abonament? Bede wdzieczna za pomoc
Owszem, pojawił się znowu pomimo zapewnień konsultanta, że oczywiście już nie wroci... eh ta wciskania ludziom wszystkiego . Cena fakt kosmiczna, ale to akurat ostatnio zmieniało się baardzo czesto. A co do oferty warto? W dalszym ciągu wolałabym s5 ale chodzi mi o abonament? Pakować się w prange na 3 lata... chyba trochę za dużo.
Patrząc po cenach S5, radziłbym poczekać bo zwiastują one szalone dni
Jestem tego samego zdania.
Adanaya pisze:zielony71 pisze:S5 jest na stronie, tylko cena chora;-)Adanaya pisze:Witam, po długich obserwacjavh forum postanowiłam poprosić o pomoc. Umowa kończy mi się w połowie kwietnia, w obecnej chwili mam abonament 69,9 zl. Najbardziej interesował mnie samsung galaxy s5 ale w tej chwili nie ma go na stronie, i podobno juz sie nie pojawi, nie wiem na ile jest to prawdziwa informacja, a na ile próba przekonania mnie do zmiany wyboru telefonu. Dzis dostalam propozycje od konsultanta na 3 lata, abonament 89,9 z karta internetowa 2,5 gb na rok. Po rabacie platne w pierwszym roku ok 71 zl, a kolejne 2 lata ok 61 zl, do tego z3 za 109 zl. Co o tym myślicie? Warto czekać do kwietnia, czy pakowac sie w 3 lata abonament? Bede wdzieczna za pomoc
Owszem, pojawił się znowu pomimo zapewnień konsultanta, że oczywiście już nie wroci... eh ta wciskania ludziom wszystkiego . Cena fakt kosmiczna, ale to akurat ostatnio zmieniało się baardzo czesto. A co do oferty warto? W dalszym ciągu wolałabym s5 ale chodzi mi o abonament? Pakować się w prange na 3 lata... chyba trochę za dużo.
NO pojawił się ale jak kosztował w abonamencie 61,48/24m 299zł dla niektórych klientow to teraz widzisz jakie sa ceny tego telefonu, i to nie jest wciskanie ludziom wszystkiego lecz dobranei oferty najtaniej wychodzi teraz Sony Xperia Z3.. jest w bardzo dobrej cenie.
Adanaya pisze:zielony71 pisze:S5 jest na stronie, tylko cena chora;-)Adanaya pisze:Witam, po długich obserwacjavh forum postanowiłam poprosić o pomoc. Umowa kończy mi się w połowie kwietnia, w obecnej chwili mam abonament 69,9 zl. Najbardziej interesował mnie samsung galaxy s5 ale w tej chwili nie ma go na stronie, i podobno juz sie nie pojawi, nie wiem na ile jest to prawdziwa informacja, a na ile próba przekonania mnie do zmiany wyboru telefonu. Dzis dostalam propozycje od konsultanta na 3 lata, abonament 89,9 z karta internetowa 2,5 gb na rok. Po rabacie platne w pierwszym roku ok 71 zl, a kolejne 2 lata ok 61 zl, do tego z3 za 109 zl. Co o tym myślicie? Warto czekać do kwietnia, czy pakowac sie w 3 lata abonament? Bede wdzieczna za pomoc
NO pojawił się ale jak kosztował w abonamencie 61,48/24m 299zł dla niektórych klientow to teraz widzisz jakie sa ceny tego telefonu, i to nie jest wciskanie ludziom wszystkiego lecz dobranei oferty. Najtaniej wychodzi teraz Sony Xperia Z3.. jest w bardzo dobrej cenie.
Pomocy! Po 10 latach współpracy z Orange proponują abonament 89,98 z 20 % zniżką i telefon Sony Z3 za 499. Jak bym otrzymał 30% zniżki i telefon za 299 to bym sie zgodził.
Ale kto ma tobie i jak pomóc. Idź do punktu, złóż pismo o rozwiązaniu umowy z dniem końca umowy i cierpliwie czekaj na te minus 30%.Pawel1983 pisze:Pomocy! Po 10 latach współpracy z Orange proponują abonament 89,98 z 20 % zniżką i telefon Sony Z3 za 499. Jak bym otrzymał 30% zniżki i telefon za 299 to bym sie zgodził.
bora1410 pisze:Ale kto ma tobie i jak pomóc. Idź do punktu, złóż pismo o rozwiązaniu umowy z dniem końca umowy i cierpliwie czekaj na te minus 30%.Pawel1983 pisze:Pomocy! Po 10 latach współpracy z Orange proponują abonament 89,98 z 20 % zniżką i telefon Sony Z3 za 499. Jak bym otrzymał 30% zniżki i telefon za 299 to bym sie zgodził.
Brawo dla Ciebie ... Widać jest ktoś kto rozumie system tworzenia ofert w Orange, Jak już się złoży rezygnację wystarczy czekać na nasz kontakt i po sprawie...
Dla mało cierpliwych polecam po prostu zadzwonić do BOK i poprosić o przełączenie na DUK o czym informowałam wcześniej. Nie mowie żeby czytać 240 stron tego tematu ale ostatnie 20-15 to podstawa przed zadawaniem jakichkolwiek pytań Lecąc dalej - dzwonisz do DUK i negocjujesz u mnie po 2 dniach od wypowiedzenia za trzecim razem się udało. Podstawą jest wypowiewypowiedzenie. @ kolor? SONY XPERIA Z3 white miałem do wyboru biały i czarny, miedzianego niestety już nie było a ze posiadam obecnie Sony xpetia z tez biały to trzymam się tego dalej całkiem możliwe ze po tych dniach obniżek zaczyna im brakować telefonów. Mam nadzieje ze przyjdzie bez simlocka. I jeszcze jedno pytanko do osób które juz przedłużyły. Dostaliscie SMS z numerem paczki? Bo ja niestety nie. Zapewne dojdzie w dniu w którym kurier dostanie paczkę.. A i jeszcze jedno. Telefon i papiery przychodzą razem czy pierw same papiery??
Papiery I telefon są łącznie z paczka.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Byłem właśnie w salonie żeby złożyć wypowiedzenie (umowa kończy się 20.06.2015 a okres rozliczeniowy mam od 25). Pracownik powiedział mi, że jest to teraz nierealne i że mogę złożyć wypowiedzenie dopiero w maju. Widziałem, we wcześniejszych postach, że niektórzy z was składali wypowiedzenie 3 miesiące wcześniej. Czy ktoś mi wytłumaczy jak to zrobić ? Bo pracownik salonu upierał się,że nie da się szybciej.