Ja po mieście biegać już nie będę, sprzedawcy mają to głęboko, a ja im procy do głowy nie będę przykładał żeby grzebali w terminalach. Dopóki nie wprowadzą takiej dystrybucji doładowań jak Lyca (pewnie kolejne 3 lata), to karta w szufladzie i dzwonię do UE z Klucza. A wystarczy wprowadzić PayU lub PayPal przez stronkę i cześć.
Pierwszy punkt jaki dziś odwiedziłem to InMedio. Aż się zdziwiłem, że tak gładko poszło, bo usłyszałem, że jest. Po chwili dostałem jednak wydruk z terminala dla Virgin.
Następne miejsce (epay) i starsza pani pytająca czy to "mobajle ta dawna era". No to kolejna próba w Rossmannie, gdzie kobieta największe zdziwienie, blada wręcz.
Na koniec Lewiatan i tam eksedientka na to hasło pochyliła głowę i śmiała się, miałem wrażenie czy czyta Telepolis (zwłaszcza ten wątek i zna wypowiedzie Diva i Calma).
Tak się kończy zabawa z sieciami-dziwolągami. A z Kluczyka to nigdzie nie muszę się tłumaczyć. Śmiało podbijam i biorę doładowanie +.
W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu
R.