ja tam jestem póki co zadowolony połowicznie z lycamobile.pl - otóż tak jedynie z czego korzystam z lycamobile.pl to pakiet za 15zł 150 minut do krajów UE (naliczanie niestety minutowe) ale w zamian za to dają do tego 50 smsów do krajowych sieci komórkowych i 500 MB internetu w Polsce.
Niestety żadne kody mi w telefonie nie działają - pisze mi "zakończono MMI" i tyle - nic nie idzie ani aktywować ani sprawdzić stan środków ani konta. Na sprawdzenie i aktywację są 2 sposoby: albo przez internet przez stronę lycamobile.pl jak i przez darmowy 322 gdzie można połączyć się z konsultantem za darmo - minus - czasem trzeba długo czekać na połączenie - ale jak się już połączyć to konsultanci są kompetentni i chętnie pomogą w każdej sprawie dotyczącej lycamobile.pl
Co do polskich rozmów to korzystam albo z nju mobile - albo - zastanawiam się nad redbull na kartę energy albo virgin mobile.pl....
Lycamobile.pl jest wg mnie głównie do rozmów międzynarodowych a z tych rozmów jestem zadowolony
Oczywiście chciałoby się mieć jeden numer do wszystkiego - ale trudno - taki jest polski rynek telekomunikacyjny...
Do pełni szczęścia brakuje mi tanich połączeń w roamingu z krótkich wypadów na Słowację czy na Węgry... - ale na to pewnie przyjdzie mi jeszcze dłuuugo poczekać...