Polecam film The Blind Side. Jest to jeden z najlepszych filmów jaki w życiu oglądałem.
- Wszystko co tyczy się serwisów VOD i telewizji dowolnego rodzaju (antena, kablówka, IPTV itd.) oraz ich oferty filmowej.
Mój ulubiony film to Skazani na Shawshank. Opowiada historię mężczyzny niesłusznie oskarżonym o zabójstwo żony i skazanym na podwójne dożywocie.
Mój ulubiony film to "Szkoła uczuć". Opowiada o miłości dwóch nastolatków, polecam
Moim ulubionym filmem jest Klątwa. Bardzo lubię horrory.
Moim ulubionym filmem jest film pt. "Pandorum". Jest to mój najlepszy horror jaki dotychczas widziałem.
Moim ulubionym filmem jest "Gladiator. Akcja filmu rozgrywa się w starożytnym Rzymie.
polecam hiszpański film „Magical Girl”. jest naprawdę dobry.
Jak ktoś obejrzy Terminatora 5 - niech da znać czy warto.
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
Ja polecam film pt Hobbit. To mój ulubiony film.
Calm: Wczoraj byłem w kinie. Prawdziwy film akcji. Bardziej podobny do dwójki niż jedynki. Lepszy niż trójka i czwórka. Mało dialogów, dużo wybuchów. Warto iść do kina na "HDw3D". Jak to bywa z podróżami w czasie, można kręcić dowolną ilość części, dopóki Arnold żyje. Dla fanów serii, czy gatunku (dla mnie), pozycja obowiązkowa. Myślę, że i zwykły oglądacz filmów będzie zadowolony. No i na koniec upgrade - będą chyba kolejne części.
a byłeś dłużej w kinie? czy szybko się zmyłeś?
podobno po napisach końcowych coś jest....
PS.
dzięki za info. Najwyraźniej Terminator 5 - daje radę
:- )
PS.
Podobno w 2016r ma być T6, a w 2017r - T7.
podobno po napisach końcowych coś jest....
PS.
dzięki za info. Najwyraźniej Terminator 5 - daje radę
:- )
PS.
Podobno w 2016r ma być T6, a w 2017r - T7.
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
A nie...wylazłem dość szybko. A co tam jest, po tych napisach?
Mi się bardzo spodobał film Minionki.
Ja polecam film pt Olimp w Ogniu. To jeden z najlepszych filmów jakie widziałem.
Ja polecam Misja Afganistan. Co prawda jest to serial, ale warty obejrzenia.
Ostatnio obejrzałam film z Harrisonem Fordem pt. "SABRINA". Bardzo lubię komedię romantyczne.
Ja polecam film pt Bez Litości. Wydaje mi się, że jedna z najlepszych ról Denzela Washingtona.
Z polskich polecam stary film "Spotkanie ze szpiegiem". Akcja trochę naiwna ale w sumie niezły pomimo że stary.
Trafilem ostatnio na komedie jump street 21, polecam serdecznie
Ja polecam Moje córki Krowy,dobry życiowy film.