divhashmorex pisze:Remington pisze:divhashmorex pisze:Co do klucza, moja cierpliwość się skończyła. U nich nawet telefonu zdalnie nie doładujesz (przez BOK).
Nic bez telefonu w ręku nie zrobisz. /quote]
Jeny, a cóż to za bzdury opowiadasz? Doładować można w dowolny sposób jak każdego innego Plusa - banki, internet, sprytne bille, terminale w sklepach, bankomaty itd.
Ty tak serio ?
Kto w dzisiejszych czasach doładowuje konto bez promocji, za wyjątkiem laików oczywiście? Chcąc doladować kodem mogę to zrobić
wyłącznie z poziomu tego telefonu, który chce doładować.
Tak, na serio. Nie jestem laikiem i nie bawię się w jakieś promocje skoro za samo doładowanie na fakturę zwraca mi się 1/3. Nie napisałeś precyzyjnie, że chodzi tylko o doładowania kodem, więc napisałeś coś co nie było prawdą - doładowania zdalne są. Doładowań zdalnych kodem nie ma, fakt.
Po raz kolejny swoją wypowiedzią pokazujesz jaki to jesteś lepszy i w ogóle cool, a inni to co najwyżej laicy i niech się schowają. Nie jest to na miejscu zachowanie w przypadku moderatora. Radzę poszukać dowartościowania gdzieś gdzie nie wypowiadasz się z pozycji moderatora.
Wracając do Faktu, to trudno mi się zgodzić z tym, że submarka Playa firmowana jedynie brandem Faktu (tak jak RBM) ma mniejsze szanse od Virgina, który zapewne powstał po to by zostać sprzedanym z zyskiem.