ktoś oprócz tych którzy pisali że mieli taką ofertę dostał gratisowe 6 miesiący w opcji abonamentu 59 zł czy te miesiące są tylko w abonamencie za 69 zł ?
Witam wszystkich. Jako że pomogliście ojcu przedłużyć umowę na świetnych warunkach również postaram się zasięgnąć waszej opinii w sprawie kontynuacji umowy. W czym rzecz? Jestem klientem Play od kiedy tylko sieć powstała. Na początku byłem klientem indywidualnym natomiast od roku zmieniłem numer i jestem klientem biznesowym. Umowa kończy mi się za 3 miesiące (25.12) i zastanawiam się co mógłbym ugrać.
Skontaktował się ze mną jeden z przedstawicieli i zaoferował mi warunki o których raczej nie chce słyszeć gdyż taką ofertę dostają "nowi" klienci, mianowicie:
FORMUŁA SMARTFON Unlimited 49,99 dla Firm
nielimitowane minuty do sieci PLAY
nielimitowane minuty do innych sieci komórkowych
nielimitowane połączenia na stacjonarne
nielimitowane SMS-y/MMS-y do wszystkich sieci
6 GB Internet w smartfonie dla Firm
nielimitowany internet przez 6 miesięcy
25 miesięcy czas trwania umowy
20 gr połączenia przychodzące w roamingu na terenie UE
A to wszytko z urządzeniem Garmin Dash Cam 20 za 50zł. Telefonu nie zamierzam brać gdyż mam Note'a i jak najbardziej mi odpowiada.
Zastanawiam się co i w jaki sposób mogę ugrać. Fajnie że nielimitowane do wszystkich (chociaż trzeba spojrzeć w umowę czy faktycznie) ale cena wydaję mi się zbyt wygórowana. Obecnie jestem na podobnych warunkach (mam 2GB internetu zamiast 6GB) i płacę 42zł.
Ojciec co prawda jest w sieci Plus ale tak mu użytkownicy z Telepolis pomogli że otrzymał podobną ofertę z tym że dostał jeszcze 1000 min w roamingu, 7GB internetu, nielimitowany LTE , plus dodatkowy numer dla mojej Matki. To wszystko za 34zł miesięcznie.
Zastanawiam się nad złożeniem wypowiedzenia, bo z tego co czytam tylko wtedy następuje skuteczne negocjowanie. Podpowiedzcie mi tylko kiedy owe wypowiedzenie złożyć tak aby nie dostać jakieś kary bo wiem, że takie praktyki również istnieją.