sindikat pisze:Załóżmy, że dziś jest piątek i wygasa mi numer w Orange. W sobotę i niedzielę pewnie nie działa system. W poniedziałek już jedną nogą jestem w wikingach. W jaki sposób mam zapłacić za nową kartę? I ile będę na nią czekał? Nie widzi mi się prowadzić firmę kilka dni bez telefonu.
z tydzień najmniej czekania, ponieważ najpierw otrzymujesz starter oraz formularze do wypełnienia które trzeba odesłać, więc jak dzisiaj zamówisz to we wtorek lub środę otrzymasz formularze i starter i musisz go odesłać więc jak środę do 15 wyślesz to do piątku powinny dojść dokumenty, więc w sobotę powinieneś być w Mobile Vikings.
Za starter płacisz zależy jaką chcesz mieć na start taryfę Vikings 10,19 lub 29 albo Vikings No limite 24 i 29, cyfry obok taryfy to taka sama kwota w złotych.
Ps. Numer w orange powinien być wyłączony w sobotę zaraz po 24.00, a numer w Vikings powinien działać tak od 1.00 w sobotę, ale może to trwa nieco dłużej. Że podajesz inny termin przeniesienia to w ten dzień numer będzie wyłączony i aktywowany w nowej sieci.