Do 10 GB bonusu + przedłużane pakietami po 50 MB / 7 dni - grubo
Za 29 zł kupujemy 10 GB, wbijamy kod z Komputer Świata i dostajemy drugie 10 GB za free - łącznie 20 GB.
A kupując poradnik "Internet dla Seniora" wbijając kod pod numer 4949 zgarniamy darmowy pakiet 512 MB na 31 dni !!!
FAKT MOBILE SZALEJE!
Regulaminy:
> Podwojenie płatnego pakietu neta: http://faktmobile.pl/upload/userfiles/R ... MOBILE.pdf
> 512 MB za darmo "Internet dla Seniora": http://faktmobile.pl/upload/userfiles/R ... ENIORA.pdf
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
Co to za bonus? Bo nie mogę tego otworzyć i odczytać. Można jakieś szczegóły prosić?:)
Rebeliant: kod otrzymasz kupując numer 4/2016 KOMPUTER ŚWIAT - w wersji papierowej (9,90) albo elektronicznej KŚ+
Bonus zadziała gdy masz aktywny płatny pakiet neta.
Jeśli zdobędziesz kod, wbij go do tematu "FAKT MOBILE - KODY".
Bonus zadziała gdy masz aktywny płatny pakiet neta.
Jeśli zdobędziesz kod, wbij go do tematu "FAKT MOBILE - KODY".
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
Myślicie, że będzie to jeden ogólny kod czy raczej spersonalizowane, indywidualne kody?
Raczej jeden, ogólny, tym bardziej, że kod wysyłasz SMSem na numer 4949. Jest 60 dni na jednorazowe wbicie kodu z bonusem od jego ukazania. Szczegóły w regulaminie powyżej.
A ten poradnik "Internet dla seniora" to pubilkacja Faktu czy Komputer Świat?
To już jest publikacja Faktu. To ten sam wydawca. RASP użycza swojej marki, Play technicznie obsługuje ofertę.
Wiem na jakiej zasadzie działa FM.
Pytałem tylko o ten dodatek, bo 500MB piechotą nie chodzi. A dokładniej, to pytam o wygląd tego poradnika, czy jest tam logo Fakt czy KŚ etc.?
Pytałem tylko o ten dodatek, bo 500MB piechotą nie chodzi. A dokładniej, to pytam o wygląd tego poradnika, czy jest tam logo Fakt czy KŚ etc.?
Ostatnio zmieniony 07 mar 2016, 22:24 przez Rebeliant, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawsze jest podwojenie płatnych GB (kod z Komputer Świata). No i wszystko się kumuluje
zgadza się ,a i jak ktoś by kupił komputer świat to mógł by wrzucić kod na forum
blacQ1: dzięki uprzejmości rebelianta mamy dodatkowy kod na 512 MB, ważne 31 dni! Właśnie go wbiłem i MB weszły na konto w ciągu 2 minut
Karlos20 dzięki serdeczne za news-a !
Rebeliant tobie za kod !!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM!!!!!
Rebeliant tobie za kod !!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM!!!!!
Nie wiem ,jak u Was ,ale ja ,jak wbiłem kod na neta dzięki Rebeliantowi ,przed chwilą zalogowałem się na konto play24 no i popatrzyłem są (voucher) na neta można je wcisnąć tylko 4 razy nie wiem ,jak jest u Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O lol...
Co tu sie dzieję xd
Vouchery też mam u siebie hehe...
O lol...
Co tu sie dzieję xd
Vouchery też mam u siebie hehe...
O lol...
Moim zdaniem zrobią i na minuty,oraz na smsy tylko trzeba będzie kupić gazetę ! tak ,jak to zrobił Rebeliant!:)
Poczytajcie regulamin, kod (voucher) od ukazania można wbić do 180 dni, stąd prawdopodobnie te pozostałe 4 pakiety po 0,5 GB. Łączna pula to 2,5 GB.
Po ofercie 10gb za 10zł, podwojenie GB w cenie 29zł nie jest atrakcyjne. I jeszcze muszę specjalnie gazetę za 10zł kupić. No i być w taryfie fakt. Zresztą na co w smartfonie tyle internetu? U siebie mam orange free na kartę, i przez ostatnie 3 m-ce zużyłem niecałe 1,5gb. A mam jeszcze skumulowane 20gb, ważne 10 miesięcy. Więc mnie ta oferta nie jara specjalnie
Może niekoniecznie kupić. Trzeba będzie do czytelni zacząć chodzić hehe
amigo007: nie powiesz, że 1,45 zł za 1 GB to nie jest atrakcyjna opcja? Jest - atrakcyjna, po Aero2. Tym bardziej, że zasięg 4 sieci, no i co tydzień wpływa na konto po 50 MB, które będą co tydzień przedłużać niezużyte MB. Można i kartę włożyć do modemu i korzystać, nikt nie broni z tego skorzystać.
No i ostatni kod z akcji Faktu 5x po 0,5 GB ZUPEŁNIE ZA FREE! (poczytaj forum).
Właśnie dzięki promocjom na pakiety danych, rozważam wyjście z abonamentu PLAY Internet.
No i ostatni kod z akcji Faktu 5x po 0,5 GB ZUPEŁNIE ZA FREE! (poczytaj forum).
Właśnie dzięki promocjom na pakiety danych, rozważam wyjście z abonamentu PLAY Internet.