A jaki telefon z tej promocji wg Ciebie będzie najlepszy? Bo myślałam o Alcatel Idol 4.kokos- pisze:A szalone dni to nie jest ciekawa oferta?marzena24 pisze:Witam. Czy ktoś wie jaką szykują promocję od 22 grudnia.? Mi kończy się umowa 23 grudnia i nic ciekawego mi nie zaproponowali.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Orange dla firm. Wypowiedzenie złożone. Telefon kilka dni temu z DUK (przynajmniej tak mówił) z numeru 225922700...
Samsung Galaxy S6 przedłużenie umowy. Cena poniżej już z abonamentem.
100zł brutto 30 msc.
110zł brutto 24 msc.
Mówią że nie udzielają rabatów procentowych (tych 20% oraz 30%) tylko złotówkowe. Nie mam usług stacjonarnych. Czy to dobra oferta czy makron na uszy nawijał? Pozdrawiam
Samsung Galaxy S6 przedłużenie umowy. Cena poniżej już z abonamentem.
100zł brutto 30 msc.
110zł brutto 24 msc.
Mówią że nie udzielają rabatów procentowych (tych 20% oraz 30%) tylko złotówkowe. Nie mam usług stacjonarnych. Czy to dobra oferta czy makron na uszy nawijał? Pozdrawiam
Ok udalo mi sie przedluzyc umowe na wydaje mi sie dobrych warunkach na 30miesiecy(Zaznaczam, ze posiadam FunPack dodatkowo):
Telefony:
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy A5
1. Abonament wspolny (unlimited + 20GB internetu + pakiet roamingowy(400min/100min/100mb))
2. Abonament indywidualny ( unlimited + 13.5GB internetu + pakiet roamingowy(400min/100min/100mb))
Razem po wszystkich rabatach 120.69zl/mc + 59zl oplaty za power bank na poczatku.
Telefony:
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy A5
1. Abonament wspolny (unlimited + 20GB internetu + pakiet roamingowy(400min/100min/100mb))
2. Abonament indywidualny ( unlimited + 13.5GB internetu + pakiet roamingowy(400min/100min/100mb))
Razem po wszystkich rabatach 120.69zl/mc + 59zl oplaty za power bank na poczatku.
Witam!
Po pierwszej rozmowie z DUK (złożyłem wypo) Pani zaproponowała 20 % rabatu przy niższym wspólnym, na koniec na fakturze 23.29 + rata. A przy wyższym po 20 % wyszło 38.29 + rata.
Po drugiej rozmowie Pani uparcie twierdziła, że wybierając abonament wspólny muszę wziąć dodatkową kartę (+50zł za aktywację)
Zaproponowała wspólny niższy z podobnymi kwotami jak poprzednia konsultantka ale dała jedynie 10 %
Może ktoś z Was ma jakiś sposób na rozmowę z konsultantem?
Kolego @zielony71 podpowiedz coś proszę bo umowa kończy mi się za miesiąc.
Po pierwszej rozmowie z DUK (złożyłem wypo) Pani zaproponowała 20 % rabatu przy niższym wspólnym, na koniec na fakturze 23.29 + rata. A przy wyższym po 20 % wyszło 38.29 + rata.
Po drugiej rozmowie Pani uparcie twierdziła, że wybierając abonament wspólny muszę wziąć dodatkową kartę (+50zł za aktywację)
Zaproponowała wspólny niższy z podobnymi kwotami jak poprzednia konsultantka ale dała jedynie 10 %
Może ktoś z Was ma jakiś sposób na rozmowę z konsultantem?
Kolego @zielony71 podpowiedz coś proszę bo umowa kończy mi się za miesiąc.
W sytuacji gdy na www jest dostępna oferta bez rat i 25%rabatu, a w DUK nie, radzę wszystkim korzystać ze sklepu internetowego.
Jak na stronie mogę uzyskać 25℅. Mówisz o przeniesieniu jakiegoś numeru ?zielony71 pisze:W sytuacji gdy na www jest dostępna oferta bez rat i 25%rabatu, a w DUK nie, radzę wszystkim korzystać ze sklepu internetowego.
No właśnie jak uzyskać te 25 % na stronie.
Tak, oczywiście mówię o przeniesieniu numeru z 6 miesiącami gratis.
Jeśli kupię nowy starter w innej sieci na kartę, czy mogę skorzystać z promocji dla przenoszących numer 6 m-cy gratis ? Chodzi mi aby szybko załatwić sprawę i skorzystać z Szalonych Dni.
raffde pisze: Czy ktoś mógłby mi pomoc...
Posiadam nr służbowy . Umowa kończy się w marcu. Chciałbym pod nr..... ( podam w prywatnej wiadomość ) podpiąć pod taryfę indywidualną - 69,99zł ( minus rabaty ewentualne ) z telefonem P9 lite za 49 zł. Z góry dziękuje za pomoc.
Jakie rabaty masz na myśli? Czy masz inną usługę w ofercie dla klientów biznesowych?
Tak. Jest kilka nr mobilnych w Orange. Stąd myślę o rabatach oraz rabat za wierność siecisamboman pisze:raffde pisze: Czy ktoś mógłby mi pomoc...
Posiadam nr służbowy . Umowa kończy się w marcu. Chciałbym pod nr..... ( podam w prywatnej wiadomość ) podpiąć pod taryfę indywidualną - 69,99zł ( minus rabaty ewentualne ) z telefonem P9 lite za 49 zł. Z góry dziękuje za pomoc.
Jakie rabaty masz na myśli? Czy masz inną usługę w ofercie dla klientów biznesowych?
Problem w tym, że nawet jeśli otrzymasz (będąc klientem biznesowym) taryfę dla klienta indywidualnego. To nie liczą Ci się rabaty z pozostałych (biznesowych) usług. Tak mi przynajmniej powiedziano w salonie Orange, a później potwierdzono na infolinii.
Zadzwoń, zapytaj - może się coś zmieniło.
Zadzwoń, zapytaj - może się coś zmieniło.
WItam, umowa kończy mi się we marcu, wczoraj dzwonił do mnie konsultant (z Biura obslugi nie DUK) i zaproponował Huawei P9 (nie lite) za 129 na start i abonament w sumie za 87 na 24 miesiące. Czy to jest dobra oferta? Czy z DUK możnaby wynegocjować coś więcej, borąc pod uwagę ten telefonik? Wypowiedzenia póki co nie składałem. Dzięki
Czy komuś z was oferowali przedłużenie umowy na ponad 6 miesięcy przed końcem umowy ? Bo dziś dostałem taki telefon z ofertą połączenia 2 numerów na abonament wspólny na 24m-ce za 75 zł niecałe ,ewentualnie z tel.np. Huawei p9 lite 95 zł około na 24 m-ce ,wszystko nolimit i nawet 30 GB neta na oba numery .Ciekawe było to że pozostały okres umowy miał być anulowany ,a obowiązywać nowy na 24 miesiące od podpisania nowej umowy ? To jest prawda czy mnie wkręcała,podarują ponad 6 miesięcy starej umowy na oba numery ? Teraz płacę za te 2 około 110-115 zł .Jakieś haczyki ?
Nie ma czegoś takiego poprostu jak masz 24 to plus te 6 miechów.
Tyle to wiem że tak było .5 razy pytałem,powtarzała że tamten okres się anuluje na oba numery,promocja świąteczna do końca miesiąca jest oferta .Więc kobitka nie wie co mówi ?
Pewnie w jakiś sposób podciąga to pod opcję 6 miesięcy gratis.
Oferta z dzis. Samsung a5 za 199 jednorazowo do tego p9 lite za 50 jednorazowo z miesięcznym abonamentem 95zl za wszystko. Posiadam usługi stacjonarne Internet, telefon i telewizje. Odrzucilem ofertę. Mysle ze da rade taniej. Co Wy na to??
Przepraszam wszystkich ale szukam i nie moge znalezc. Potrzebuje nr faxu i email do wyslania wypowiedzenia do orange. Z gory dziekuje