jarekt pisze:W T-Mobile z taryfy Frii na ten moment migrować możesz tylko do Heyah (i z powrotem) i taka migracja jest płatna 3zł/5zł i... nic to nie daje w kwestii RWK o którą pytasz.
No właśnie, w moim przypadku chciałbym mieć możliwość przejścia w "hibernację" z numerem, nawet jeśli nie dziś to za rok, dwa, ale zawsze chciałbym mieć taką możliwość aby w razie czego móc utrzymać numer jak najdłużej w razie swojej nieobecności.
Play wygląda tu idealnie, dopóki jestem na miejscu to RBME, Play (25zł no limit) lub obecny Mini Max (mam sporo na koncie promocyjnym, tylko za pakiety danych trzeba płacić) są idealne, a w razie wyjazdu RWK i po sprawie.
jarekt pisze:takim chciwym "operatorem" stał już dawno temu T-Mobile i założę się, że się nic w tej kwestii nie zmieni. Prędzej T-Mobile Polska zostanie sprzedany w całości lub prepaid T-Mobile przestanie istnieć.
Osobiście nie jestem fanem T-M, nawet w innych krajach ich nie używam, ale życzę im poprawy w ofercie i konkurowanie z innymi sieciami na rynku. Ten ostatni ruch na pewno im pomoże.