Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
dominikzw pisze:Dziękuję, a posiadajac internet mobilny lte domowy oraz abonament wspólny to uzyskuje sie rabat open extra, do tego ewentualnie rabat z duk ale czy dodatkowo mozna dostac jeszcze orange open II? Czy tego nie można łączyć? Bo nie rozumiem
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Jesteś w błędzie.Masterjam77 pisze:dominikzw pisze:Dziękuję, a posiadajac internet mobilny lte domowy oraz abonament wspólny to uzyskuje sie rabat open extra, do tego ewentualnie rabat z duk ale czy dodatkowo mozna dostac jeszcze orange open II? Czy tego nie można łączyć? Bo nie rozumiem
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Jeśli masz Lte dla domu to masz OOE
Ja mam 2 abo komórkowe + Lte domowy i mam obydwa rabaty naliczone 67,50 i 10 zł , nie wiem jak to jest jak się ma 1 nr komórkowy.
Więc ja na dzis mam 3 rabaty na 1 numerze: orange open extra+orange open II + 30% z DUK i Wspólny abo za 165 mam zrabatowany na 23,69
Dzięki za radę, zadzwoniłem przed chwilą ale niestety nie byli w stanie ustalić kto do mnie dzwonił i powiedzieli, że nie mogą mi nic teraz zaproponować. Konsultantka powiedziała,że może mieć dla mnie ofertę 2 tyg przed planowanym wyłączeniem numeru (czyli za około 2 tygodnie), ale zaznaczyła też, że nie będzie miała dla mnie tak dobrej oferty jak osoba, która dzwoniła do mnie tydzień temu. Czy jest jakaś inna możliwość, żeby skontaktować się z DUK?dominikzw pisze:Sam zadzwoń na *220 i powiedz ze dzwonili ale nie zdążyłeś odebrać
To raczej na pewno dzwonili konsultanci Orange nie z DUK. Często równolegle oferty składają konsultanci telefoniczni przedstawiający oferty prosto ze strony bez żadnych rabatów.karlikowo pisze:Zadzwonili chwilę po moim telefonie pod *220 ale tym razem z numeru 58 329 61 29. Proponowali przedłużenie umowy na 2gi numer który mam (umowa do czerwca) ale bez fajerwerków, podziękowałem. Zapytałem też o numer, który wypowiedziałem i przedstawili mi ofertę ze strony czuję, że muszę się rozglądać za innym operatorem..
Jesli chodzi Tobie o zniżke Orange Open Extra to tylko łapie się Internet LTE dla domu czyli najtańsza opcja 49,91 ( tablet Huawei Media pad T1) zł z urządzeniem, reszta jest traktowana jako usługa mobilna a nie stacjonarnaoreo122 pisze:nawet w przypadku oferty bez urządzenia czyli Internet LTE bez urządzenia? Kiedy trzeba podpisać umowę na internet, aby skorzystać z rabaty na usługi, które będę przedłużał? Można w tym samym czasie?