Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Ja teraz już mogę przedłużać umowę-umowa kończy się jakoś w kwietniu i dzisiaj do mnie dzwonili z numeru 326043449. Jedynie co mi zaoferowali, co warte uwagi to oferta only sim gdzie pełny no limit i 12 GB netu za 24,99 zł netto miesięcznie. Oferta z telefonami to 34,99 zł netto plus raty za telefon. Ceny telefonów takie jak na wolnym rynku, czyli nic specjalnegoreggie pisze:Nikt nie przedłużał abo dla firm?reggie pisze:Prośba o informacje, jak można aktualnie zrabatować przy przedłużeniu umowy ofertę dla firm Orange Biz Krajowy:
1. tylko SIM full no-limit - cena standard 34,99zł/m-c przy umowie na 24 m-ce
2. tylko SIM full no-limit - cena standard 44,99zł/m-c przy umowie na 12 m-cy
3. abo jak wyżej z telefonem SOny Xperia XZ przy umowie na 24 m-ce
Nikt nic nie wie?
Czy działa to tak samo jak w ofercie indywidualnej?
Tzn. wypowiedzenie i dopiero rabat?
Czy w firmówce nie ma opcji na rabat, choć Orange Expert pisał, że przyznają takie rabaty?Ofertę znam, ale chciałbym ją zrabatować - póki co sklep internetowy nie daje żadnego rabatu, o salonie nie wspomnę (tam to tylko strata czasu), ale DUK powinien mieć większe możliwości...Orange Ekspert pisze:Oferujemy takie rabaty. Przyznajemy je indywidualnie podczas wyboru oferty. Zachęcamy więc do zapoznania się z nią.
Nie znam się na ofertach abonamentowych ale widzę ze nieźle na nich zarabiają i na "wiernych" klientach (10lat). Pomijając całkowicie opcje fastclub i to ze maja pol roku za darmo to i tak jest taniej http://www.telepolis.pl/wiadomosci/fast ... 36532.html Mysle ze skoro ta oferta była pol roku temu to cenyy telefonu powinny spadać (powoli bo to telekomy ale zawsze).rafaelek17 pisze:Witam, mam prośbę o ocenę oferty. Wczoraj złożyłem wypowiedzenie, klient 10 lat, 2 telefony, dziś już DUK z ofertą:
Huawei P9 Lite:
129 zł opłata startowa + 100 zł abo na 2 lata (na 2 tel), rozmowy i SMSY no limit, 6 GB internetu.
Jest opcja ugrać coś więcej?
To w takim razie spoko Dalej polecam zapytać o P2 i zastanowić się nad dopłatą. O ile p9 lite to fajny telefon to zastanawiam się jak wersja 16GB poradzi sobie z ilością wolnego miejsca za rok gdy wszystkie apki się pouaktualniają razem z google serwices itd.zielony71 pisze:Fakt, że do końca jasno tego nie napisał, ale to jest raczej oferta za 2 telefony, a nie za jeden
W P9 lite jest slot na karte pamieci, wiec jakos sobie poradzic mozna.Gregrin pisze: O ile p9 lite to fajny telefon to zastanawiam się jak wersja 16GB poradzi sobie z ilością wolnego miejsca za rok gdy wszystkie apki się pouaktualniają razem z google serwices itd.
znaczy, ze szukasz abo do 90PLN + do tego rata za G5 max 50 zl miesiecznie, tak? W abonamencie za 74.99 zl najwyzszy plan na jeden numer rata za G5 to 40PLN w umowie na 24 miesiacemuraww pisze:Czy LG G5 z oplatami max 90 zl i 50 zl max za telefon jest realne ? Dodam ze wypowiedzenie jest zlozone posiadam 2 tel. w abonamencie a klijentem jestem chyba ponad 15 lat
Napisze na swoim przykładzie z wczoraj.darbogus pisze:Posiadam Internet LTE dla domu (nowa umowa na 24 miesiące) i 2 numery komórkowe (jedna umowa do marca, druga do listopada). Dzwoniłem sam na DUK i zaproponowano mi plan wspólny 115,98 + rozmowy na stacjonarne i pakiet ue i chyba 10 gb internetu. Do tego chciałem LG G5. Umowa na 30 miesięcy bez wpłaty, miesięcznie ok. 84 zł. Czyli bez żadnego rabatu. Pewnie ciężko będzie otrzymać 30%.
Oczywiście to przy umowie na 24 m-ce?mourning pisze:Jedynie co mi zaoferowali, co warte uwagi to oferta only sim gdzie pełny no limit i 12 GB netu za 24,99 zł netto miesięcznie.