Cześć wszystkim. Mam pytanie. Obecnie moja syt. wygląda tak. Wypowiedziałem umowę na Orange Free Net miałem jeszcze prawie rok umowy ale umowa na tylko sim więc kara symboliczna poniżej 100 zł. Zamówiłem usługę LTE domowy (jutro przyjdzie kurier z umową) zyskałem nowy router i przede wszystkim usługę liczoną jak stacjonarną. Koniec umowy na telefon mam w kwietniu. Wypowiedzenie na telefon już wysłałem:) Teraz plan jest taki przedłużyć umowę na telefon plan za za 105 zł (bazowe) na raty. Dostanę zniżkę OOE jak rozumiem na cały okres umowy. Teraz pytanie można powalczyć jeszcze o 30% z DUK? Czy 30% z Duk łączy się z OOE? Widziałem już informacje na temat nowych taryf za 69 zł niestety 3GB internetu na telefonie i brak połączeń międzynarodowych w moim wypadku eliminuje te ofertę. Czy nie ma obawy, że po 10 lutego rabaty OOE zostaną zlikwidowane w związku z wejściem nowej oferty Orange LOVE? Pozdrawiam.
Witam
Kończy mi się umowa na abonament w kwietniu i zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, co by skorzystać z maxymalnego rabatowania:
moja mama ma internet z orange i tel. stacjonarny, płaci ok.80zł za tę usługę, zrobiłabym cesję jej umowy na siebie, żeby skorzystać z rabatu Orange Open Extra i wypowiedziałabym umowę na mój abonament przed końcem umowy, żeby skorzystać z 30%zniżki. Chciałabym uruchomić rodzinny abonament, ponieważ mam jeszcze jeden abonament kom. na swoim koncie, tylko tutaj umowa kończy mi się w październiku, więc czy do tego czasu mogłabym korzystać z rabatu orange open w kwocie 20zł? czy 30zł? i czy w tym momencie rabat OOExtra obowiązuje do jednego abonamentu-tego wyższego?
Jak wygląda taka procedura cesji, nowy właściciel jest od nowego okresu rozliczeniowego?
Jak myślicie, zadziała taki sposób?
Proszę o rady:) i porady:):)