Nie dramatyzujcie koledzy ponieważ KAŻDY kto dostaje zwrot 5%(Freemium lub Preemium) musiał wcześniej te zgody wyrazić i nie sądzę aby ktokolwiek marudził(mam i skubię Bank na 2x Freemium, żona 1xFreemium, a od teraz dodatkowo na 12x10zł.-jak się uda to i żonka również 12x10zł.dostanie). Oczywiście doładowania z bonusem 20% nie są mi obce. Dzięki temu usługę "Masz złotówkę masz nolimit na wszystko i do wszystkich" będę miał za bagatela 14zł./31dni(dotychczas 24zł.realnie kosztowała mnie).
Pamiętajcie, że 12x10zł. dotyczy T-mobile i Heyah(oczywiście +20% również do obu ofert działa).
Moja rada-jak dają to bieżcie i się cieszcie.
P.S. jeśli ktoś wcześniej podał numer prepaida T/Heyah do smsów(np. u mnie żona podała podczas zakładania konta celem otrzymania dodatkowo 50zł. doładowania numer T) to zalecam jego zmianę na inny(na 1 dzień) i ponowne jego ustawienie do smsów(dzięki temu macie pewność, że wszystko zaskoczy ponieważ pkt.2.3.3 wymaga PODANIA czyli koniecznie trzeba go podać PO DACIE WPROWADZEBNIA TEJ PROMOCJI-konsule niby zapewniają, że nie bo niby to bez sensu i powinno zadziałać ale ja swoje wiem
). Dopiero po tych zmianach wyślijcie sms i czekajcie do 15ego na doładowanie.
Regulamin tej promocji dla HEYAH
http://www.heyah.pl/regulaminy/na-karte ... d4f658b1fc