Witam ponownie.Telefon do duk i rozmowa z miłą panią ale niestety oferta nie do przyjęcia nawet 10% nie dostałem... tłumaczenie że rabaty już się skończyły pierdu..pierd....Grzecznie podziękowałem. Ale jeszcze raz zadzwoniłem i odebrał facet i co??? i P9 jedzie do mnie.Okazuje się że rabat 30% oczywiście i wszystko tak jak to podaje zielony 71 (dzięki za konkretne informacje)Ogólnie wygląda to tak:abonament plus rata 75 złotych.na 36 miesięcy minus orange oupen 20 zł. mam 3 numery .Telefon huawej P9 przy odbiorze 0 zł. W abo wszystko w cenie i 7gb. internetu ( mi jest potrzebne 1 max 2 gb) dla mnie ta oferta jest OK.
Czyli ponownie potwierdza się, że tłumaczenia o braku rabatów między bajki można włożyć. Wiele zależy od szczęścia humoru konsultantów. Ale generalnie trzeba upominać się o swoje.Arek7171 pisze:...Telefon do duk i rozmowa z miłą panią ale niestety oferta nie do przyjęcia nawet 10% nie dostałem... tłumaczenie że rabaty już się skończyły pierdu..pierd....Grzecznie podziękowałem. Ale jeszcze raz zadzwoniłem i odebrał facet i co??? i P9 jedzie do mnie.Okazuje się że rabat 30% oczywiście....