piotrzet pisze:
Raczej nie sądzę że dużo osób mogłoby korzystać w ofercie na kartę z VoLTE gdyż telefony z VoLTE kosztują.
A telefony bez VoLTE są za darmo?
To jest właśnie dobre w Orange: nie muszę wiązać się jakimś głupim abonamentem żeby móc skorzystać z najnowszej technologii. W T-mobile nawet nie mam jak ich VoLTE przetestować. Musiałbym mieć abonament i to do tego tylko jeden z wybranych planów.
Mam kartę służbową T-mobile abonament w taryfie korporacyjnej: ani VoLTE ani VoWIFi nie ma.
Druga karta Orange prepaid - obie technologie hulają aż miło.
piotrzet pisze:
VoWifi w Orange to dla mnie jakieś nie porozumienie tmobile jakoś ma przełączanie na 4G, 3G i 2G żeby nie rozłączało
Nie rozpowszechniaj nieprawdy. Technologia VoWiFi pozwala na przełączanie bez zerwania tylko do LTE. Do 2G lub 3G zawsze zerwie. Chyba, że przejdzie po drodze przez słabe LTE, którego nie zauważysz.
U wszystkich operatorów działa to tak samo.
piotrzet pisze:
i oferta na kartę może korzystać z tego tylko w PL
Rozumiem, że w T-mobile albo Play jest lepiej, bo tam prepaidy w ogóle nie mają ani VoLTE ani VoWiFi? Ciekawa logika
Zdziwiłbyś się, ilu ludzi z prepaidami chciałoby korzystać z VoWiFi, np u siebie w domu na wsi, na skraju zasięgu. Mogą to tylko w Orange.