No jak nie ma "nakrętek" to PromoZŁ przedłużasz o 30 dni głównie: albo pakietem "10zł za 5zł" (10zł PromoZŁ i ważność 30dni za 5zł z konta głównego) albo Bonusem za doładowanie poprzez StrDoł (na FB lub z pominięciem FB).
Najlepiej stosować obydwie te metody na zmianę co 30 dni (a jeszcze lepiej co 25dni) - dzięki temu ładujesz co 60 dni czyli koszt spada do 2,50zł miesięcznie.
Pakiet "10za5" jest widoczny w Play24 dopiero po jego aktywacji kodem lub poprzez infolinię/zgłoszenie.
Kody z nakrętek dające GB nigdy nie działały w RBM.
---edit---
ign123 pisze:To może chociaż mały hint, czy wymagana jest konkretna taryfa, czy może być dowolna?
Ten sposób jest tylko dla osób z taryfami PnK, PnKRWK, PnKLT, FPnK, PFDRiSwP i PFSdWS oraz wszystkimi ich odmianami (1/3/5/9/10/20/MNP/Starter czyli np. PnK1, PnK3, PnK5, PnK20, PnKMNP/PNKS itd.).
Nie działa w taryfach RBM/Fakt/MiniMax.
Osobną - trzecią - kategorią jest taryfa PnKSurf, w której "sposób" działa ale z tzw. gwiazdką (*) - nie mogę więcej szczegółów napisać.
Jak będą w tym roku "nakrętki" przedłużające PromoZŁ to być może mój sposób opublikuję (bo nakrętki wyjdą taniej niż 0,80zł /mies.) ale jak nie będzie to na bank tego nie zrobię bo po upublicznieniu Play na 100% ten sposób zablokuje i straciłbym możliwość taniego przedłużania PromoZŁ w rodzinie (jeśli ktoś ten sposób odkryje/opracuje to też lepiej niech go nie zdradza ale zabronić tego nie mogę
).