To dlatego tak do mnie dzwonili. 10 nieodebranych za 11 odebrałem i dostałem to co chciałem. Hmm jest 14 dni na odstąpienie od umowy. Ciekawe czy się będzie opłacało bo dla samego showmaxa szkoda mi czasu na osłabienie papierów.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jak nie ma showmax jak u mnie jest na rok za darmo a mam w/w oferte. Aby sprawidzic wyslij sms o treści "Tak" na nr 800.
Ja też mam w tej taryfie showmax wiem bo używam
Mi Pan w salonie proponował całościowy No Limit razem z internetem 10 GB za 30 złotych[oferta dla przedłużających abo]. W ręku miałem wypowiedzenie i ostatecznie mu to dałem. Może i bym to wziął ale chciał jeszcze abym zapłacił stawkę aktywacyjną w wysokości 49 złotych na co się nie zgadzałem. Skoro nie chciał ustąpić to dałem wypowiedzenie. Nawet nie trzeba było abym to zanosił na piśmie bo sam mi wydrukował arkusz i mój był niepotrzebny. To tak na przyszłość jakby ktoś pytał czy trzeba ze swoim drukiem iść. Nie, nie trzeba. Teraz czekam na kontakt i No limit za 25 zł, nawet jak będzie mniejszy net to mi to nie przeszkadza bo poza domem za wiele z niego nie korzystam, teraz mam 2 GB i często nie wykorzystuje
Zgadza się - jest możliwy roczny SHOWMAX - zapomniałem o tym prezencie. Było o tym jakiś czas temu.Klkent1989 pisze:Jak nie ma showmax jak u mnie jest na rok za darmo a mam w/w oferte. Aby sprawidzic wyslij sms o treści "Tak" na nr 800.
Zwracam honor
No nic , poczekamy co ciekawego dzisiaj zaprezentują na streamingu o 20:00.
Jak pojawi sie lepsza oferta od tv II to bedzie jak znalazl, bo w lipcu mam 3 miesiac korzystania z oferty wiec bedzie mozna zmienic
To tak jak JA. Ja aneks zrobiłem w połowie kwietnia. Zobaczymy czy czymś nas zaskoczą
Koledzy czy już coś wiadomo o ofertach przedłużeniowych na nowych warunkach ?
Póki co - nic nie wiadomo. Czekamy aż ktoś odnajdzie jakiś nowy cennik.
Dziś wreszcie odebrałem od obsługi klienta pierwszy telefon i po minucie już Pani zaproponowała abo utrzymaniowe za 25 zł all no limit + 10GB neta z umową na 2 lata. Póki co będzie się kontaktowała jeszcze w następnym tygodniu bo odmówiłem. Chciałem na czas nieokreślony ale nie dało rady. Chyba warto tak czy siak i tak zmian żadnych nie planuje to raczej wezmę to co dają i tak nie ma lepszych.
Po co pchać się w umowę na 2 lata jak można na czas nieoznaczony ? Poczekaj cierpliwie i walcz. Sam zadzwoń z kilka razy i spróbuj ( najlepiej z telefonu z innej sieci - wtedy opłata jak za zwykłą rozmowę ).
Nie bierz czegoś od razu , po pierwszym telefonie !
Nie bierz czegoś od razu , po pierwszym telefonie !
Wy bierzecie często te bezterminowe dlatego by przy nowszych, lepszych promocjach w Playu możliwe szybko przejść na nowe warunki, tak? Taka umowa pozwoli mi po kontakcie z BOK uzyskać lepsze warunki o ile jakieś nowe promo się pojawi pod pretekstem np. ucieczki do innej sieci?
O!k Powalcze o ten czas bezterminowy wszak już nie wiele trzeba
Mnie się spytali dlaczego chce na niekreślony to powiedziałem, że jak dorwę gdzieś lepsze warunki to zmienie operatora. Chyba niepotrzebnie tak się wyrwałem
O!k Powalcze o ten czas bezterminowy wszak już nie wiele trzeba
Mnie się spytali dlaczego chce na niekreślony to powiedziałem, że jak dorwę gdzieś lepsze warunki to zmienie operatora. Chyba niepotrzebnie tak się wyrwałem
Dokładnie na bezterminowej 3 miesiące po zmianie i możesz od nowa walczyć. Tak ludzie zmieniali np. tą ofertę za 25 zł wszystko no limit i 7 GB na tą nową wszystko no limit + net no limit + PLAY NOW za 25 zł, jak się pojawiła. Przy umowie na 24 miesiące byś tego nie zrobił tak szybko.
A po co mam siedzieć na umowie przez 24 miesiące jak mogę na czasie nieoznaczonym . Warunki takie same więc po co wiązać sobie kaganiec. Tak jak Hods napisał - pojawi się coś nowego , lepszego to w każdej chwili walczysz i przechodzisz a nie czekasz aż Ci minie okres 2 lat. I tu i tu masz gwarantowane warunki więc ...
Czy jest jeszcze możliwość na przejście na taryfę wszystko no limit włącznie z internetem? Oczywiście umowa na czas nie ograniczony i 25zl
Kilka postów wcześniej ktoś napisał, że 20 czerwca przedłużył umowę i właśnie dostał Replay Formuła SOLO z TV II za 25 PLN więc aktualne.
Dziś na tabletowo przeczytałem o planowanych zmianach w roamingu play. Od wczoraj mam problem z zasięgiem w miejscu gdzie normalnie Play nie ma. Jak to wygląda u Was? Jeśli informacje się potwierdzą to jednak będzie definitywne rozstanie z mojej strony.
Przy wymuszaniu wyboru sieci mam tylko Orange i Plus.
Przy wymuszaniu wyboru sieci mam tylko Orange i Plus.
Pisz zgłoszenie lub dzwoń do BOK aby Ci odblokowali daną sieć , której masz zasięg. Poczekasz góra 24 godziny i będzie śmigać.
Wszystkie miałem odblokowane. Play rezygnuje z obecnego systemu roamingu.
Obecnie Play jest dla mnie nieobliczalnym operatorem. Po zagrywkach z ograniczeniem prędkości najpierw do 3Mb a teraz do 1,5Mb w roamingu krajowym i po sposobie udzielania odpowiedzi na forum Play i BOK absolutnie nie podpisałbym umowy terminowej.hergar pisze:Dziś na tabletowo przeczytałem o planowanych zmianach w roamingu play. Od wczoraj mam problem z zasięgiem w miejscu gdzie normalnie Play nie ma. Jak to wygląda u Was? Jeśli informacje się potwierdzą to jednak będzie definitywne rozstanie z mojej strony.
Play przywołuje zapisy w regulaminie i wg. nich wszystko jest OK ponieważ 1,5Mb jest prędkością wyższą niż wskazana w regulaminie. Na tej zasadzie mogą ograniczyć do 512kb/s i też będzie w porządku ponieważ regulamin dopuszcza nawet 8kb/s.
W czerwcu zmienili zapisy odnośnie udostępniania zasięgu roamingowego a teraz powoli kasują zasięg T-Mobile. Nawet jeżeli będą włączać po telefonie, to jest to zachowanie niepoważne, bo nie każdy ma czas i ochotę dzwonić co 2 tygodnie do BOK w tak błahych sprawach. Życie to nie tylko telefon.
Osobiście korzystam 100% czasu w roamingu krajowym, głównie T-Mobile. Na razie mam odblokowany zasięg wszystkich operatorów ale pewnie niedługo coś wytną.
Gdyby nie kara jaką musiałbym zapłacić, to zmieniłbym operatora. Moje średnie miesięczne zobowiązanie to 18pln/m-c a kara 2 tys.pln. Niestety to już moja wina, bo zaakceptowałem to ale nie spodziewałem się, że tak ograniczą roaming krajowy.
Dzisiaj każdego przestrzegam przed Play i odradzam umowy na czas określony.