Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Dzięki.Mixiorek pisze:Jak zwykle super foty. Dziwią mnie nieco te rurki (chyba termokurczliwe?), które są luzem na jumperach.
http://biuroprasowe.orange.pl/blog/chmu ... 5gotowi-5/Największym wyzwaniem dla wirtualizacji sieci w 5G jest właśnie ping. Obecnie w Orange prowadzimy prace nad zminimalizowaniem opóźnień po stronie oprogramowania, aby nie wprowadzać dodatkowych opóźnień po stronie wirtualizacji. Docelowo planujemy osiągnięcie opóźnień na poziomie 1 ms po stronie oprogramowania .
Oficjalna wizytacja. Niżej trzy nowe anteny Huawei Orange. Wyżej anteny Plusa.Mixiorek pisze:Krótki news. Stacja:
miejscowość Konstancin-Jeziorna
adres Warszawska 101
UKE ID 14820
decyzja MNET/15/80893/4/15
zyskała pasmo LTE 800MHz.
Nie do końca. Najpierw testują u siebie wewnątrz firmy, potem na części klientów, a potem idzie dla wszystkich. Na (nie)szczęście na moim obszarze zwykle trwają takie testy na klientach. Handover U2100->U900 był przez dłuższy czas tylko u mnie. Tak samo testowali u mnie LTE2100. Możliwe, że przenoszenie transmisji 3G->LTE też będzie u mnie testowane.bobix pisze:Raczej nie prowadzą chyba testów na produkcji tylko u siebie na wydzielonej infrze testowej.