Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Dzięki. No trudno. W zamian za to będę mógł na moim dualu przełączać się z VoLTE między kartami Tm i O i testować to w obydwu sieciach.tomi81 pisze:@Kozien - niestety ikonki brak :-/
Może masz telefon walnięty... U mnie na S8 na xeo działa bez problemów.f0ku5isko pisze:Wiesz co kozien, powiem tak...
Na XEO było jeszcze bardziej spierdzielone niż na TPL. Na XEO VoLTE mi się całkowicie zawieszało, że nawet ja nie mogłem wykonać żadnego połączenia, tj. w chwili naciśnięcia zielonej słuchawki praktycznie od razu dostawałem komunikat "rozłączono". Wtedy też nie mógł się do mnie nikt dodzwonić.
Na TPL mi się to nie zdarzyło ani razu, ale z kolei czasem potrafiło bez jakiejkolwiek przyczyny zrzucić do 3G podczas wykonywania połączenia.
Telefon raczej nie jest walnietymyk6414 pisze:Może masz telefon walnięty... U mnie na S8 na xeo działa bez problemów.f0ku5isko pisze:Wiesz co kozien, powiem tak...
Na XEO było jeszcze bardziej spierdzielone niż na TPL. Na XEO VoLTE mi się całkowicie zawieszało, że nawet ja nie mogłem wykonać żadnego połączenia, tj. w chwili naciśnięcia zielonej słuchawki praktycznie od razu dostawałem komunikat "rozłączono". Wtedy też nie mógł się do mnie nikt dodzwonić.
Na TPL mi się to nie zdarzyło ani razu, ale z kolei czasem potrafiło bez jakiejkolwiek przyczyny zrzucić do 3G podczas wykonywania połączenia.
Może również resetowales telefon, ewentualnie o tym nie wiedziałeśpiotrzet pisze:Ja korzystałem jakiś czas temu z VoLTE w T-Mobile na XZ i problemu z takim czymś że nie ma numeru albo jest nieosiągalny nie było
Całą dobre działa telefon. No nicf0ku5isko pisze:Telefon raczej nie jest walnietymyk6414 pisze:Może masz telefon walnięty... U mnie na S8 na xeo działa bez problemów.f0ku5isko pisze:Wiesz co kozien, powiem tak...
Ty pewnie co jakiś czas rearartowales telefon, u mnie działa cały czas.