Nie. W Białymstoku agreguje się L2100.Cobretti pisze:Tylko ten Białystok jeżeli dobrze zrozumiałem pozwala sieciowo w plusie agregować 3 nośne (LTE cat.9) ?
W całym kraju działa agregacja L2600+L1800+L800.
Nie. W Białymstoku agreguje się L2100.Cobretti pisze:Tylko ten Białystok jeżeli dobrze zrozumiałem pozwala sieciowo w plusie agregować 3 nośne (LTE cat.9) ?
Zamiast kolejny raz mnie obrażać, oświeć mnie proszę.f0ku5isko pisze:Czytanie ze zrozumieniem się kłania...
I teraz dajmy na to stoję obok stacji, która ma tylko LTE1800, a 1 km dalej będzie taki kombajn. Co wtedy telefon zrobi? Będzie się logował do tej bliskiej czy do tego kombajnu daleko?Patryk7588 pisze:W całym kraju działa agregacja L2600+L1800+L800.
Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek Cię obrażał, a w tym przypadku wystarczy przeczytać parę postów wstecz od Twojego. Nie pisałem o procesorze, który jest w europejskich S8 tylko o modemie, który jest w Exynosie.3G pisze:Zamiast kolejny raz mnie obrażać, oświeć mnie proszę.
Ponieważ Snapdragon obsłuży pasma obecne tylko w USA, a Exynos nie. w iPhone'ach jest identycznie. Wersja europejska ma modem Intela, a amerykańska Qualcomma.3G pisze:A swoją drogą ciekawe dlaczego Samsung daje inne procesory na Europę i USA.
Osobiście sprawdziłeś?3G pisze:LTE2100 w Garwolinie uruchomiono na 5 MHz. Działa agregacja B7+B3+B1, zaś w UMTS mamy tak jak zazwyczaj nośne 10737 i 10762.
Jeszcze druga stacja ma 2600 i na niej działa agregacja B7+B3+B20. Tutaj B1 raczej brak.
Tzn. działa tam gdzie uruchomili L2600 czyli w bardzo małej ilości stacji?Patryk7588 pisze:W całym kraju działa agregacja L2600+L1800+L800.
Byłem na tyle niedaleko, że uznałem iż warto nieco zboczyć z kursuPatryk7588 pisze: Osobiście sprawdziłeś?