Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
ee to słabe wole kupić zwykły starter wyjdzie taniej.Klucz Mobile pisze:numer będzie zarejestrowany, ponieważ kupujesz go za pomocą karty kredytowejwasylek pisze:czyli mamy niezarejestrowany numer na nikogo tak? Jak koszt takiego numeru?
koszt 4-6 PLN/mieś
na razie nie ma opcji kupna wirtualnych numerów, pracujemy nad tym razem z Pinnglem oraz Polkomtelem. Póki co, zachęcamy do ściągnięcia aplikacji i podłączenia się pod kanal Klucz Mobile
Może zróbcie coś na zachętę np. połączenia z aplikacji na wszystkie numery Klucza za darmo.Klucz Mobile pisze:Ściągajcie appke, podłączajcie się. Testujcie
Tak. Musi być w Pinnglu. Nie ma tu żadnego kłamstwa. Ale propaganda owszemgtoni13 pisze:Nie podoba mi sie te kretactwo a wlasciwie klamstwo Klucza.
Klucz napisal: "dajesz ten nr komus w PL i ten ktos dzwoni do ciebie za darmo" - to klamstwo i
propaganda szyta grubymi nicmi, by mogl dzwonic za darmo musi TAKZE byc w pinnglu.
KAZDY inny PLACI !!! To normalny voip.
Raczej propagujecie własną propagandę. 7-10 autoreklam dziennie z wiadomościami, które każdy znajdzie w cenniku jak by potrzebował. To się nazywa SPAM i zdecydowanie zniechęca do korzystania.Klucz Mobile pisze:Tak. Musi być w Pinnglu. Nie ma tu żadnego kłamstwa. Ale propaganda owszemgtoni13 pisze:Nie podoba mi sie te kretactwo a wlasciwie klamstwo Klucza.
Klucz napisal: "dajesz ten nr komus w PL i ten ktos dzwoni do ciebie za darmo" - to klamstwo i
propaganda szyta grubymi nicmi, by mogl dzwonic za darmo musi TAKZE byc w pinnglu.
KAZDY inny PLACI !!! To normalny voip.
Propaganda Pinngla
Propagujemy instalować na smartphonach
Wygląda na to, że Wasz dział marketingu nie stawia zbyt wysokich wymogów rekrutacyjnych...Klucz Mobile pisze: Nie ma tu żadnego kłamstwa. Ale propaganda owszem
Propaganda Pinngla
Propagujemy instalować na smartphonach
Zobaczmy jak to działa w bardzo popularnym na całym świecie międzynarodowym serwisie. Na przykład jesteśmy na terenie Rosji i chcemy kupić polski nr stacjonarny. Możemy? Możemy. Na kogo będzie on zarejestrowany?wasylek pisze:czyli mamy niezarejestrowany numer na nikogo tak? Jak koszt takiego numeru?
Klucz Mobile pisze:Ściągajcie appke, podłączajcie się. Testujcie
Testowaliśmy wiele razy, wszystko działa. Przed chwilą jeszcze raz sprawdzone. Działakowal2200 pisze:Klucz Mobile pisze:Ściągajcie appke, podłączajcie się. Testujcie
Dostałem dziś reklamę że można z apki zadzwonić do BOK Klucza, ale w praktyce po dwóch dzwonkach połączanie nie dochodzi do skutku.
Jest to kanal Klucza, więc nie ma nic dziwnego w tym, że są tam informacje o naszej ofercie. Będą tez inne pożytecznie njusy, to dopiero początkikowal2200 pisze:Klucz Mobile pisze:gtoni13 pisze:Raczej propagujecie własną propagandę. 7-10 autoreklam dziennie z wiadomościami, które każdy znajdzie w cenniku jak by potrzebował. To się nazywa SPAM i zdecydowanie zniechęca do korzystania.
Witamy. Czy Pan korzysta z wypożyczonego numeru Klucz?everymen pisze:Zaraz, zaraz to co ja kupiłem za 1,5$? Kraj: Polska, Klucz, mobile nr 7278XX7XX?:PKlucz Mobile pisze: na razie nie ma opcji kupna wirtualnych numerów, pracujemy nad tym razem z Pinnglem oraz Polkomtelem. Póki co, zachęcamy do ściągnięcia aplikacji i podłączenia się pod kanal Klucz Mobile
Nawet działa, udało mi się połączyć z tym numerem, ale na pierwszy rzut ucha, to jakość połączenia jest raczej kiepska.
Numer działa, choć raczej nie będę go przedłużać, bo nie jest mi do niczego potrzebny:) Ot, zwykła ciekawość. Testowałem jedno połączenie. Być może przetestuję jeszcze połączenia międzynarodowe za pozostałe środki, a potem raczej aplikację porzucę. Do nagłych połączeń międzynarodowych mam Heyah (drożej, ale dobra jakość), a przy dłuższych połączeniach z zagranicą używam messengera.Klucz Mobile pisze: Witamy. Czy Pan korzysta z wypożyczonego numeru Klucz?
Próbowaliśmy z Panem skontaktować się, ale Pan nie odbiera.
Interesuje nas opinia "testerów"
Ale Pan wymyślił Proszę aktywować na Kluczu. Wszystko się uda!kaspeed pisze:Aktywuje pingle na numerze folx.Sms czy telefon weryfikacyjny nie dociera.