niebxx1 pisze:Czy po przeniesieniu z fakt mobile do rbm5 będe miał rok ważności konta?marcin19883 pisze:Można i tak właśnie każdy robi, gdy nie ma starterów rbm na kartę w sklepiebxx1 pisze:A z fakt mobile nie można już migrować do rbm?
- Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego.
To co trzeba zrobić żeby mieć jeszcze ten rok ważności konta?
doladowac za 50zl aby miec 100 dni waznosci konta, nic innego nie wymyslisz, nie takie boby juz pracowaly nad tym
Chyba że jakiś stary starter gdzieś dorwać.Przetestuje play.Ogólnie chodzi mi o dil.To na koncie zrobi się skarbonka...
No zrobi sie skarbonka, ale jak juz wylacza DIL to mozna wtedy przejsc do Play na karte RWK i tam korzystac z kasy ktora zostala na koncie glownym
Czemu skarbonka? Przecież z tej kasy możesz wysyłać SMS premium, kupować konta w serwisach itp. Byle tylko 30 zł na DIL zostawić.bxx1 pisze:Chyba że jakiś stary starter gdzieś dorwać.Przetestuje play.Ogólnie chodzi mi o dil.To na koncie zrobi się skarbonka...
kilka stron temu pisałem że zamawiałem kartę do przeniesienia numeru przez salon play, potem 2 razy przez infolinię RBM. Wczoraj przyszedł mail że karta jest w salonie do obioru. We wtorek będę się tam kręcił to może zajdę a jak nie to w czwartek.bxx1 pisze:Chyba że jakiś stary starter gdzieś dorwać.Przetestuje play.Ogólnie chodzi mi o dil.To na koncie zrobi się skarbonka...
Ja również zamawiam telefonicznie simki, których nie ma na miejscu. Tak trzeba robić, by mieć RWK w rbm
W Orange prawie 9 miesięcy do czerwca można ciągnąć za darmo net a tu walczycie z DiLem
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Napisz coś więcej24bis24 pisze:W Orange prawie 9 miesięcy do czerwca można ciągnąć za darmo net a tu walczycie z DiLem
to startery zamawiane przez infolinie maja rwk a te w salonie nie?
W salonach często nie mają rbm na karte. Dlatego dzwonisz do danego salonu i prosisz by zamówili, bo przyjdziesz późniejadbadbad pisze:to startery zamawiane przez infolinie maja rwk a te w salonie nie?
a co jesli maja? to nie bede miec rwk? xDmarcin19883 pisze:W salonach często nie mają rbm na karte. Dlatego dzwonisz do danego salonu i prosisz by zamówili, bo przyjdziesz późniejadbadbad pisze:to startery zamawiane przez infolinie maja rwk a te w salonie nie?
to nie musisz zamawiaća co jesli maja?
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Tylko przy przenoszeniu numeru jest rwk. A karty sim są potrzebne, by mogli ci dać, bo nie mogą ich mieszać z swoimi, musi być redbull.adbadbad pisze:a co jesli maja? to nie bede miec rwk? xDmarcin19883 pisze:W salonach często nie mają rbm na karte. Dlatego dzwonisz do danego salonu i prosisz by zamówili, bo przyjdziesz późniejadbadbad pisze:to startery zamawiane przez infolinie maja rwk a te w salonie nie?
Bo w DIL mam kole 100 Mbps, a w O kole 1 Mbps24bis24 pisze:W Orange prawie 9 miesięcy do czerwca można ciągnąć za darmo net a tu walczycie z DiLem
To lipa,czyli kupić startówkę innej sieci,zarejestrować,potem przenieść numer do rbm,i wtedy dopiero będzie rwk.Tyle zabawy..
Ale grunwald czy inne pakiety się kiedyś skończą bo od połowy lipca 2017 już nie można mieć RWK na GB.24bis24 pisze:W Orange prawie 9 miesięcy do czerwca można ciągnąć za darmo net a tu walczycie z DiLem
Sam mam 2 karty OFNK każda po około 40GB ważne tylko do końca czerwca.
Czy licznik GB w DIL resetuje się zawsze 1. dnia miesiąca ? Data aktywacji nie ma znaczenia ?
Licznik GB w DIL restartuje się zawsze po 30 dniach od aktywacji jak się DIL wyłączyfuture0 pisze:Czy licznik GB w DIL resetuje się zawsze 1. dnia miesiąca ? Data aktywacji nie ma znaczenia ?