Tylko że wyskakuje komunikat ''na numerze takim a takim promocja jest niedostępna''i co zrobić?
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
a na innym dostępna?
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
też wygasła Wam subskrypcja ważna do marca? Z dnia na dzień konto zmieniło się na darmowe... nie wiem czemu.
Czy przeniesione numery z aktywnym bonusem 200zł/20GB/RWK też trzeba doładować za 5zł przed włączeniem Showmaxa/Tidala?
Dzisiaj przenieśli mi numer, aktywowałem promocje za przejście, ale nie chcę czegoś popsuć... Doładować czy nie?
Dzisiaj przenieśli mi numer, aktywowałem promocje za przejście, ale nie chcę czegoś popsuć... Doładować czy nie?
Nie
Ok, udało mi się włączyć Showmax. Nie mogę sobie natomiast poradzić z Tidalem.
Zainstalowałem appkę, założyłem konto, wcisnąłem "Wypróbuj". Pojawiły mi się do wyboru opcje: Premium za 19,99zł, Hi-Fi cośtam za 35zł, Klient Play usługa dodana do abo na 2 lata, klient T-Mobile. Wybieram usługę premium za 19,99zł i woła o dane karty płatniczej. Co zrobiłem nie tak?
Zainstalowałem appkę, założyłem konto, wcisnąłem "Wypróbuj". Pojawiły mi się do wyboru opcje: Premium za 19,99zł, Hi-Fi cośtam za 35zł, Klient Play usługa dodana do abo na 2 lata, klient T-Mobile. Wybieram usługę premium za 19,99zł i woła o dane karty płatniczej. Co zrobiłem nie tak?
A na ile showmax sie uruchomil?
Gdzie to sprawdzić? Na stronie Showmaxa jest napisane, że subskrypcją zarządza Play.24bis24 pisze:A na ile showmax sie uruchomil?
W zarzadzaj subskrypcja bedzie podane do kiedy
https://zapodaj.net/62f0168433b7e.jpg.html
Ja też nie mam do kiedy jest subskrypcja.
Ja też nie mam do kiedy jest subskrypcja.
Showmax włącza się kodem, wyświetla się ile trwa subskrypcja, ale nie ma żadnego potwierdzenia sms lub w panelu na stronie. Nie widzę żadnych dat. Jedynie po w "Moje urządzenia" jest data użycia danego sprzętu. Dziwne. A może celowe?
Nie wiem czemu nie ma daty waznosci ale jesli subskrypcja rozliczana jest za pomoca twojego rachunku to moze byc nieciekawie☺
Mam taki sam komunikat:
Kod: Zaznacz cały
Odnośnie Tidala już wiem, gdzie był problem: mam telefon z dualsimem. Wywaliłem appkę, zostawiłem włączoną tylko kartę sim Play, wyłączyłem wifi. Pobrałem ponownie appkę, kliknąłem "Wypróbuj" i od razu zaczęło cośtam się dziać, wyświetlił mi się komunikat, żeby przepisać jakiś kod jeśli chcę włączyć usługę i tyle. Niepotrzebnie zakładałem konto. Jak je teraz usunąć? Tzn to pierwsze płatne, które obecnie jest w okresie testowym.Subskrypcja rozliczana za pośrednictwem Twojego rachunku telefonicznego w Play.
A problem showmaxa rozwiazales
Witajcie, próbowałem włączyć promocję Showmax na 3 miesiące, udało się na 2 tygodnie, po 2 tygodniach info, że mój nr nie uczestniczy w promocji, mimo, że mam smsa, że uczestniczy i mam taryfę PNK RWK. Czy macie podobnie?
Po wlaczeniu uslugi data ustawila sie na dwa tygodnie?.
Nagle przestałem mieć subskrypcję showmax a jak chce dodać swój numer play to
Promocja nie jest dostępna dla numeru . Wpisz inny numer lub skorzystaj z innej metody płatności.
Promocja nie jest dostępna dla numeru . Wpisz inny numer lub skorzystaj z innej metody płatności.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2018, 11:37 przez bartek07, łącznie zmieniany 1 raz.
Czemu wstawiłeś swój numer tel na forum?
Bartek mam to samo.
pisałem o tym w moim poście wyżej... coś zepsuli. Zgłoszenie na play24... od dwóch dni "rozpatrywane".