Negocjowałem i nadal negocjuje S8. Z S8+ zrezygnowałem bo ceny kosmiczne i totalnie nieopłacalne.barteks1234 pisze:Teraz mi kończy się umowa i powiem wam, że po zalogowaniu w tmobile i wybraniu "przedłuż umowę" wyszukałem T1 bez limitu (90 zł/ miesiąc) na 2 lata.
Samsung S8 dopłata 1639zł 0_o
Dla porównania z ciekawości wszedłem na play.pl i z przeniesieniem numeru jakbym chciał zapłacić 1600zł na start to abonament wyniósłby 60zł / miesiąc a nie 90.
Troszkę słabo. Negocjował ktoś Samsunga S8 lub S8+ w abonamencie do 100zł 24 lub 36 miesięcy?
Prosiłbym o podzielenie się propozycjami z SUK
Oferta jaką dostałem to właśnie 1600zł na 24 m-ce w abo 105zł (obniżone ze 120zł). Na 36 m-cy w tym samym abo telefon za 469zł (po obniżce 300zł od SUK). Po wielu telefonach i mailach nic nie mogłem ugrać do czasu ostatniej rozmowy kiedy dostałem jeszcze 200zł zniżki czyli docelowo 269zł za telefon. Nie wiem skąd to się wzięło bo do tej pory było to niemożliwe. Niestety nie zgadzają się, żebym zapłacił mniej. Po przeliczeniu jest to nadal jedna z droższych ofert na rynku. W Orange porównywalna oferta jeszcze kilka dni temu była dla modelu S8+. W Play teraz mają najniższa cenę za S8. Ale jakiś czas temu sprawdzałem tez Plusa i też mieli taniej, nie wiem jak teraz.