TakLaBt3c pisze:Czy obecnie przejście z play np do orange a następnie powrót do play i przejście kodem na taryfę Faktu umożliwi aktywację bonusu mnp?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Potwierdzili Ci to na infolinii, czy to tylko Twoja sugestia?24bis24 pisze:skorygują i przyznają 7 dni lecz w sobotę będziesz miał tylko 50MB.
Mnie dzisiaj na infolinii potwierdzili, że wszystkim naprawią bo wiedzą że jest błąd. Ale jak nie zrobią tego do końca dnia to jutro robię zgłoszenie.Johnny pisze:Potwierdzili Ci to na infolinii, czy to tylko Twoja sugestia?24bis24 pisze:skorygują i przyznają 7 dni lecz w sobotę będziesz miał tylko 50MB.
jak zgłosisz to naprawią tylko ciekawe czy będziesz zadowolony
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Ja też zgłosiłem na infolinii, komuś z Was przedłużyli już? Mnie jeszcze nie.
U mnie ważność pakietu danych została zmieniona z 6 na 7 dni.
Robiłeś zgłoszenie?
Tak, zgłaszałem. Ilość MB jest taka jaka była.
Równo rok temu było dokładnie to samo i ci co nie zgłosili 50 mb stracili plus co mieli uzbierane.
Dzwoniłem na infolinię i po kolejnym zgłoszeniu usłyszałem że sprawdzają ręcznie pakiety z kodów i do jutra powinni mieć wszyscy przedłużone te pakiety do soboty.
wszyscy czy tylko ci co zgłosili?
Podczas rozmowy z konsultantem nie składałem żadnego zgłoszenia a to tylko rozmawiałem więc wnioskowałbym że dla wszystkich.
No u mnie nie zmienili daty ważności pakietu, dalej mam do 23,więc nie u wszystkich raczej .daromar pisze:Podczas rozmowy z konsultantem nie składałem żadnego zgłoszenia a to tylko rozmawiałem więc wnioskowałbym że dla wszystkich.
Ale mało mnie to już obchodzi,za godzinkę lub dwie będzie u mnie kurier z nowiutkim A5 2017 i umową na abo z T-Mobile,numer na dniach będzie już u nich.
Zdarzyło się kiedyś komuś, że po wysłaniu dowolnego SMS-a na 4949 nie ma żadnej odpowiedzi?
Mam tak od poniedziałku. Na dwóch numerach.
Co oznacza dowolnego?mp107 pisze: po wysłaniu dowolnego SMS-a na 4949 nie ma żadnej odpowiedzi?
mam to samomp107 pisze:Zdarzyło się kiedyś komuś, że po wysłaniu dowolnego SMS-a na 4949 nie ma żadnej odpowiedzi?
Wczoraj zrobiłem zgłoszenie reklamacyjne poprzez stronę fakt mobile oraz wysłałem kody ma minuty/MB z ankiety Panelu Fakt Mobile i do tej pory cisza...Brak smsa z sieci Fakt Mobile ze zgłoszenie zostało zarejestrowane oraz smsa z nr4949 po wysłaniu kodów z ankiety.
Chyba mają jakieś problemy techniczne...???
W fakcie wyłączenie poczty głosowej i notki sms realizuje się tak samo jak w play?
Dokładnie ta sama sytuacja.Tomexj pisze:Wczoraj zrobiłem zgłoszenie reklamacyjne poprzez stronę fakt mobile oraz wysłałem kody ma minuty/MB z ankiety Panelu Fakt Mobile i do tej pory cisza...Brak smsa z sieci Fakt Mobile ze zgłoszenie zostało zarejestrowane oraz smsa z nr4949 po wysłaniu kodów z ankiety.
Tak, tak jak w PLAY wyłączysz notke i pocztę.