Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Sieć
Play
Nie wiem jak inni ale ja poproszę o wyjaśnienie łopatologiczne co Autor miał na myśli????24bis24 pisze:ale KG nie tracisz, pozostaje nadal
przepadają tylko środki z konta głównego.
napisałem właśnie w taki sposób ponieważ jeśli znajdziesz chwilkę i poczytasz posty osoby do której to kierowałem to dojdziesz do wniosku, że inaczej nie mogłem tego napisaćbobiwr pisze:Nie wiem jak inni ale ja poproszę o wyjaśnienie łopatologiczne co Autor miał na myśli????
Najbardziej opłacalne jest doladowanie za 50 zł, poszukaj to było super rozpisane przez Jarekt, ponownie będziesz musiał kolejny raz doładować około 7 miesiąca.karzap pisze:Gubię się już w tym...
Napiszę co i jak, w razie czego proszę o poprawę
1. przenoszę numer do RBM7, włączam rok ważności konta
2. następnie przenoszę do RBM5 i zostaje RWK
3. potem doładuje za 30zl i mam DIL na rok?
Dopóki jest pakiet z doładowania, nie trzeba nic kupować.krychu3 pisze:Tak jak piszesz, tylko jeszcze po tym musisz włączyć pakiet internetu za 5zł, ponieważ jest niezbędny do działania DILa.
Już dawno temu zleciłam wyłączenie roamingu i żaden SMS nie przyszedł, po prostu modem nie mógł logować się do innych sieci, widnieją jako zablokowane. Sprawdzałam przez wyszukiwanie ręczne.bolek2004 pisze: Zleciłem wyłączenie roamingu krajowego na tym numerze na wszelki wypadek bo inna opcja to wgrywanie firmware do modemu, co na razie wolałbym uniknąć.
Konsultant twierdzi że przyjdzie sms o wyłączeniu roamingu, prawda to?
Po wyłączeniu roamingu widać to będzie w usługach czy raczej nie skoro samemu nie da się tego zmienić?
Niestety nie do końca. Miałem podobny przypadek z modemem E3372 Hi-Link. Zdarzyło się to dwukrotnie i problemy trwały kilka godzin. Oczywiście w modemie wymuszone LTE i wyłączony roaming, modem w routerze. Ponieważ w mojej lokalizacji LTE Orange, to porażka, natychmiast się zorientowałem, że coś nie tak, bo nie dało się praktycznie korzystać z internetu. Było to krótko po udostępnieniu LTE Orange dla Play.bolek2004 pisze: pewność bym miał jakbym przerobił na hilinka, wtedy z pozycji modemu mógłbym go ustawić tak jak trzeba