Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Widze,że posiadasz Sony Xperia XZ Premium z o ile się nie myle z 4CA w sieci T-Mobile tylko pytanie zasadnicze czy mieszkasz na terenie na którym stacje bazowe obsługują agregacje 4 nośnych. Ja posiadam router B715 z 3CA ale niestety nie potrafie wymuszać konkretnych agregacji i łączę się z siecią na automacie.Gdybym to potrafił to zapewne osiągałbym lepsze wyniki gdyż BTS mam 200 metrów w linii prostej(jedynie 4 piętrowy blok na drodze) i na nim wszystkie 4 częstotliwości LTE dostępne. Max co mi się udało uzyskać to:piotrzet pisze:No to ja nie będę gorszy. Test z 13
Po wprowadzeniu beznadziejnych ofert internetowych latem minionego roku, wyłączeniu durnych promocji w prepaid, można się było tego spodziewać. Dziś każdy racjonalnie myślący klient któremu kończy się umowa, rezygnuje z drogich limitowanych ofert internetowych Orange na rzecz tańszej oferty i no-limit w T-Mobile (to widać w rankingu, widać też w relacji 3G/LTE że najbardziej technicznie rozwiniętą siecią jest P4- chciałbym też zobaczyć w tym rankingu jaki pakiet danych przerzucili klienci na sieci, gdyż to rzeczywiście pokazuje jaką sieć ma wydolność).
Tutaj to masz rację gdyż dziennie potrafiłem ich z 10 zrobić.harys pisze:Trzeba było jeszcze więcej speedtestow robić
Wysłane z Honor 9
Niestety, nie ma.Johnny pisze:Niestety nie ma na to rady