Tylko pewnie już po nowej, droższej cenie.
Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Jest szybszy, miewałem nawet 30 mbps, teraz spadł do ok 20-25 mbps.A jak jest uploadem? Bo w regulaminach jest że do 10mb/s.
- nie tylko Ty masz takie zdanie. Na rynku obecnie nie widać lepszej oferty(są wyjątki ale w niewielkiej ilości SIMek:prepaid "Masz złotówkę-masz nolimit...", których już nikt nowy nie zdobędzie) ani też nie zapowiada się aby taka konkurencja miała się pojawić. Dodatkowo jeśli u kogoś osiągi spadną jest opcja obniżenia kosztu zmieniając opcję na "do 20Mb"-to zaś pozwoli uśnieżyć gorycz niższych osiągów. Jednym słowem oferta bezkonkurencyjna w kategorii abonament.mpiter pisze:Czy tylko ja uważam, że 59zł za full opcję 60mb po okresie oznaczonym, to dalej dobra cena?
U mnie na kilku stacjach w okolicy, gdy dodali lte800, to 3G nagle stało się wolne. Tak samo lte1800, nic nie zmieniło.matek451 pisze:A na jakiej podstawie takie oczekiwania? Często tam gdzie działa 3G z UMTS2100HSPA+DC prędkości są czasami lepsze niż na obciążonym LTE. Wynika to z konfiguracji sieci i priorytetu LTE, modemy/routery/ telefony z automatu logują się w tej technologii a na 3G hula wiatr.
Masz wysoki ping. Sprawdź czy coś się nie pobiera w tle. W LTE niezależnie od prędkości, ping zawsze jest niski. Tutaj jest coś nie tak.AlfredoUssr pisze:LTE w TMobile:
Upload na minusie, czyli co?